Kunta mukaan ”Kiehtova maisema” -hankkeeseen

17.8.2016 — 11:06

Rautalammin kunta osallistuu ”Kiehtova maisema” -hankkeeseen projektisuunnitelman mukaisesti. Kunnanhallitus päätti asiasta maanantaisessa kokouksessaan yksimielisesti. Kunnan rahoitusosuus on kolmen vuoden ajalta 15 000 euroa.
”Kiehtova maisema”-hanke liittyy Etelä-Konneveden kansallispuiston kehittämiseen, ja sen tarkoituksena on koordinoida kansallispuiston matkailusta saatua tietoa ja jakaa sitä esimerkiksi yrityksille.
Hanke järjestää mm. tiedotustilaisuuksia, työpajoja ja benchmarking -matkoja. Lisäksi hankkeessa luodaan yhtenäisen matkailukohteen ilme ja esittelymateriaaleja. Kehittämishanke pyrkii välittämään tietoa niin, että uuden kansallispuiston ympärille ja molempien kuntien yhtenäiselle matkailualueelle saadaan vetovoimaisia kestävän kehityksen mukaisia ympärivuotisia luontomatkailutuotteita, jotka ovat myytävinä kotimaisilla sekä kansainvälisillä markkinoilla ja myös uuden kehitettävän e-kansallispuiston kautta.
Hanke tähtää myös alueen matkailun ympärivuotisuuteen ja kestävyyteen sekä investointivetovoimaisuuden ja yrittäjyyden lisäämiseen. -jh

« Uutishuone