Hyvinvointikysely 2019

24.1.2019 — 07:20

Pohjois-Savon kunnissa ja maakunnassa tehdään vuosittain hyvinvointiraportti, jossa tarkastellaan, kuinka hyvinvointiasiat ovat edenneet ja mitkä ovat hyvinvoinnin keskeiset kehittämiskohteet. Raportin valmistelun tueksi kaivataan kuntalaisten henkilökohtaisia kokemuksia. Sinäkin voit osallistua vastaamalla oheiseen hyvinvointikyselyyn ja kertomalla siinä henkilökohtainen kokemuksesi jokapäiväisestä hyvinvoinnistasi.

Kysely on avoinna 6.2.2019 saakka ja voit vastata verkkolomakkeella https://my.surveypal.com/kokemus2019 tai täyttämällä paperisen kyselylomakkeen Rautalammin kirjastolla tai kunnanviraston asiointipisteellä. Kyselyyn vastaaminen vie noin 15 minuuttia. Kyselyyn vastaaminen on vapaaehtoista ja vastaukset käsitellään luottamuksellisesti.

Yhteenveto vastauksista julkaistaan osana Pohjois-Savon maakunnan ja kuntien  hyvinvointiraporttia https://www.hyvinvointikertomus.fi/

Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan kolme 50€ arvoista lahjakorttia kunnan hyvinvointipalveluihin. Arvontaan osallistuminen on vapaaehtoista. Mikäli haluat osallistua arvontaan, jätä yhteystietosi (nimi ja puh.nro/sähköpostiosoite/osoite) verkkokyselyn tai paperisen kyselylomakkeen lopussa olevaan yhteystiedot arvontaa varten -kenttään.  Kyselylomake ja yhteystiedot käsitellään erikseen. Arvonnan voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Lisätietoja kyselystä ja hyvinvointikertomuksesta antavat  Pohjois-Savon maakunnan/ Kuopion kaupungin hyvinvointikoordinaattorilta, Säde Rytkönen, puh: 0447182462, email: sade.rytkonen@kuopio.fi tai opiskelija Heidi Niemiseltä, puh: 0505951654, email: heidinie@student.uef.fi

« Uutishuone