Tapahtumakalenteri Rautalammilla tapahtuu-sivu Facebookissa. 

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Värikamarikonsertti Rautalammin kirkossa torstaina 2.11.2023 klo 18

to 2.11.2023 18:00 - 19:00

Kolmas kerta toden sanoo..
Torstaina 2.11.2023 klo 18, Rautalammin kirkko
Ulla Remes, livemaalausTeea Karttunen, huiluHeidi Miettunen, sello
Outi Keskinen, piano

Murail – Hahn – Debussy

Liity osaksi jotain kertakaikkisen ainutlaatuista, vain siinä hetkessä ja paikassa tapahtuvaa kuva- ja säveltaiteen sekä tunnekokemuksen symbioosia ja koe, miten taide toteutuu! Värikamari Rautalammilla -tilaisuudessa ammattimuusikot Teea Karttunen (huilu), Heidi Miettunen (sello) ja Outi Keskinen (piano) tarjoilevat musiikillisen atmosfäärin Ulla Remeksen taltioidessa sen maalauskankaalle visuaalisesti koettavaksi.

Kuvataiteilijana meritoituneesta Remeksestä ja hänen kehittämästään live art -menetelmästä eli Tuntumaalauksesta voit lukea lisää täältä: https://www.ullaremes.net. Tämän tilaisuuden koet todellakin vain kerran elämässäsi, toista samankaltaista ei ole!

Kuultava ohjelma:T. Murail: Reinterpretation of Schumann’s KinderszenenR. Hahn: A ChlorisR. Hahn: RomanesqueC. Debussy: SyrinxC. Debussy: Pianotrio G-duuri

Tapahtuman kesto on n. tunti. Vapaa pääsy, käsiohjelma ovelta 10€.

Tapahtuma on osa Kuopion kamarimusiikkiseuran järjestämää kuuden pohjoissavolaisen paikkakunnan kattavaa Värikamari-kiertuetta, joista jokaisessa kuullaan eri kokoonpanojen musiikkiohjelmisto, jonka aikana syntyy vallitsevaa tunnelmaa ilmentävä maalaustaideteos ansioituneen taidemaalari Ulla Remeksen siveltimestä.

Kiertueen toteutumisen mahdollistaa Taiteen edistämiskeskuksen Kuopion kamarimusiikkiseura ry:lle myöntämä erityisavustus.

 

Tiedot

Päivämäärä:
to 2.11.2023
Aika:
18:00 - 19:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Rautalammin kirkko

Tähän kalenteriin on koottu eri toimijoiden Rautalammilla järjestämiä tapahtumia. Rautalammin kunta ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.

Jos haluat oman tapahtumasi lisättäväksi kalenteriin jätä tapahtuman tiedot linkin takaa löytyvällä lomakkeella.