Tapahtumakalenteri Rautalammilla tapahtuu-sivu Facebookissa. 

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.
Event Series Event Series: RohkiAsana & Rautalammin museo

RohkiAsana & Rautalammin museo

to 8.6.2017 08:00

Vietä erilainen kesätorstaiaamu ajalla 8.6.-27.7. Rautalammin museolla (Kuopiontie 26) aamujoogan ja luovan kirjoittamisen parissa. Joogaa on tarjolla klo 8-9 ja luovaa kirjoittamista klo 9.30-11. Ohjaa joogaohjaaja, toimittaja Irene Pakkanen.

RohkiAsana aamujooga
Virkistävä ja uuteen päivään herättelevä aamujooga, jonka lopussa rentoutus. Ota oma alusta mukaan. Rento vaatetus, mielellään lämmin huivi/peitto mukaan. Hinta 7 euroa/kerta, kausikortti 45 euroa/7 kertaa. Mukaan mahtuu 15 ohjaajaa.

RohkiAsana tarinointi
Tarinointi sopii Sinulle, joka haluat leikitellä sanoilla, haet inspiraatiota oman elämäntarinasi kirjoittamiseen tai haluat pohtia omaa elämääsi. Käytämme virikkeinä runoja, tekstejä, maalauksia ja museoesineitä. Osallistuminen ei edellytä kirjoittajataustaa. Hinta 15 euroa/kerta. Kausikortti 100 euroa/7 kertaa. Mukaan mahtuu 10 kirjoittajaa.

Valitse molemmat
Jooga ja luova kirjoittaminen sopivat mainiosti yhteen. Yhteishinta 20 euroa/kerta, kausikortit laskutetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Yksittäiset kerrat maksetaan käteisellä paikan päällä.

Varaa paikkasi 5.6. mennessä, sähköposti irene.pakkanen@gmail.com tai puhelin 050-3399833. HUOM! Juhannusviikolla 22.6. ei ole kokoontumista.

Tiedot

Päivämäärä:
to 8.6.2017
Aika:
08:00
Series:

Tapahtumapaikka

Rautalampi, 77700 Suomi + Google Map

Tähän kalenteriin on koottu eri toimijoiden Rautalammilla järjestämiä tapahtumia. Rautalammin kunta ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.

Jos haluat oman tapahtumasi lisättäväksi kalenteriin jätä tapahtuman tiedot linkin takaa löytyvällä lomakkeella.