Tapahtumakalenteri Rautalammilla tapahtuu-sivu Facebookissa. 

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Rautalammin talkoopäivä la 13.5.2023 klo 9-13

la 13.5.2023 09:00 - 13:00

Rautalammin Talkoopäivä tulee taas, jo 10. kerran!
Kaikki mukaan – myös uudet asukkaat! Talkoopäivä on hyvä hetki tutustua muihin kyläläisiin ja rakastua Rautalampiin. Kokoontuminen klo 9 torilla, missä Rautalammin kunnan tekninen johtaja Ari Lindgren lausuu talkoojulistuksen. Torilla jaetaan mm. hanskoja, roskapusseja ja työvälineitä ja siirrytään talkookohteisiin. Suunnitteluillassa puhuttiin mm. seuraavista kohteista: Työväentalon piha, , Museon piha, Finnskog, Keskuspuisto ja varmasti myös muita kohteita. Lisäksi raitin ikkunoita pesee ikkunanpesutiimi. Lisäksi talkoillaan ainakin Törmälässä, Kerkonkoskella ja Vaajasalmessa.

Talkoisiin osallistuville kunta tarjoaa Marttojen tarjoileman lounaan uudella Käpynäkodalla klo 12 (Turkkilanvuorella, lähellä urheilukenttää). Kerätyt roskapussit lasketaan ja lisätään Ylen miljoonaroskapussia -kampanjaan. Saadaanko kerättyä enemmän kuin vaikka Suonenjoki? Tervetuloa mukaan antamaan rakkautta raitille!

Tiedot

Päivämäärä:
la 13.5.2023
Aika:
09:00 - 13:00

Järjestäjä

Rautalammin kunta

Tapahtumapaikka

Rautalampi
Rautalammintie 4
Rautalampi, Pohjois-Savo 77700 Suomi
+ Google Map

Tähän kalenteriin on koottu eri toimijoiden Rautalammilla järjestämiä tapahtumia. Rautalammin kunta ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.

Jos haluat oman tapahtumasi lisättäväksi kalenteriin jätä tapahtuman tiedot linkin takaa löytyvällä lomakkeella.