Tapahtumakalenteri Rautalammilla tapahtuu-sivu Facebookissa. 

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Luova poppoo! Kahvit ma 16.10. klo 16-18 Kunnanvirastolla

ma 16.10.2023 16:00 - 18:00

TERVETULOA luovien alojen KAHVITTELU-TYÖPAJAAN!

Rautalammin Kunnanvirastolla MA 16.10. klo 16-18

Ota kaveri mukaan!

LUOVA POPPOO -hanke kartoittaa 1.7.-31.12.2023 EU-hankkeessa Pohjois-Savon luovien alojen freelancereiden tilannetta, verkostoa ja tarpeita.

Freelancerilla tarkoitamme vapaana vailla vakituista työsuhdetta töitä tekevää työntekijää, jolla on samanaikaisesti yleensä useampia työnantajia tai toimeksiantajia. Hän voi olla myös yrittäjä, kevyt-yrittäjä tms.
Luovilla aloilla tarkoitamme mm. seuraavia: animaatio- ja graafinen tuotanto, arkkitehtipalvelut, AV-tuotanto, katutaide, kirjallisuus, kuvataide, käsityö, liikunta-, luonto- ja elämyspalvelut, maskeeraus- ja puvustusalat, monitaiteet, muotoilu, musiikki, peliala, performanssit, sisällöntuotanto (mm.SOME), tanssi, teatteri, tapahtuma-ala ja kulttuurituotanto sekä valokuvaus ja viestintäala ym. luovat alat.

Jos olet luovien alojen freelancer, pienyrittäjä tai toimit laskutuspalvelun, osuuskunnan tms kautta sivutoimisesti, vastaa meidän kyselyyn linkissä:

https://forms.gle/A89WpZgQQpz3efZs8 

Jos käytät luovia palveluita elinkeinotoiminnassa, yrityksessä tai julkisen toimijan/järjestötoimijan paikalla, vastaa käyttäjäkyselyyn linkissä:

https://forms.gle/JRzhZzae8ss3EFad6

Kiitos, kun jaatte kyselyitä luovien alojen tekijöille ja käyttäjille alueellanne. Voitte myös ottaa meidät seurantaan Kulttuurikeinun SoMe:ssa: FB ja Instagram

Kiitos yhteistyöstä ja avusta! Nähdään kahvittelu-työpajoissa!

Tiedot

Päivämäärä:
ma 16.10.2023
Aika:
16:00 - 18:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
,
Kotisivu:
https://www.kulttuurikeinu.fi/luovapoppoo/

Järjestäjä

Kulttuurikeinu

Tapahtumapaikka

Rautalammmin kunnanvirasto
Rautalampi, 77700 Suomi + Google Map

Tähän kalenteriin on koottu eri toimijoiden Rautalammilla järjestämiä tapahtumia. Rautalammin kunta ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.

Jos haluat oman tapahtumasi lisättäväksi kalenteriin jätä tapahtuman tiedot linkin takaa löytyvällä lomakkeella.