Tapahtumakalenteri Rautalammilla tapahtuu-sivu Facebookissa. 

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Live Art -kiertueen tapahtuma VÄRIKAMARI PERUTTU 31.8

to 31.8.2023 18:00 - 20:00

Vapaa pääsy
tORSTAI 31.8. VÄRIKAMARI ON PERUTTU SAIRASTAPAUKSEN VUOKSI.

UUDESTA AJANKOHDASTA ILMOITETAAN MAHDOLLISIMMAN PIAN

Ulla Remes, livemaalausTeea Karttunen, huiluHeidi Miettunen, sello

Outi Keskinen, piano

Murail – Hahn – Debussy

Liity osaksi jotain kertakaikkisen ainutlaatuista, vain siinä hetkessä ja paikassa tapahtuvaa kuva- ja säveltaiteen sekä tunnekokemuksen symbioosia ja koe, miten taide toteutuu! Värikamari Rautalammilla -tilaisuudessa ammattimuusikot Teea Karttunen (huilu), Heidi Miettunen (sello) ja Outi Keskinen (piano) tarjoilevat musiikillisen atmosfäärin Ulla Remeksen taltioidessa sen maalauskankaalle visuaalisesti koettavaksi.

Kuvataiteilijana meritoituneesta Remeksestä ja hänen kehittämästään live art -menetelmästä eli Tuntumaalauksesta voit lukea lisää täältä: https://www.ullaremes.net. Tämän tilaisuuden koet todellakin vain kerran elämässäsi, toista samankaltaista ei ole!

Kuultava ohjelma:T. Murail: Reinterpretation of Schumann’s KinderszenenR. Hahn: A ChlorisR. Hahn: RomanesqueC. Debussy: SyrinxC. Debussy: Pianotrio G-duuri

Tapahtuman kesto on n. tunti. Vapaa pääsy, käsiohjelma ovelta 10€.

Tapahtuma on osa Kuopion kamarimusiikkiseuran järjestämää kuuden pohjoissavolaisen paikkakunnan kattavaa Värikamari-kiertuetta, joista jokaisessa kuullaan eri kokoonpanojen musiikkiohjelmisto, jonka aikana syntyy vallitsevaa tunnelmaa ilmentävä maalaustaideteos ansioituneen taidemaalari Ulla Remeksen siveltimestä.

Kiertueen toteutumisen mahdollistaa Taiteen edistämiskeskuksen Kuopion kamarimusiikkiseura ry:lle myöntämä erityisavustus.

Tiedot

Päivämäärä:
to 31.8.2023
Aika:
18:00 - 20:00
Hinta:
Vapaa pääsy
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
Kotisivu:
www.kukamus.fi

Tähän kalenteriin on koottu eri toimijoiden Rautalammilla järjestämiä tapahtumia. Rautalammin kunta ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.

Jos haluat oman tapahtumasi lisättäväksi kalenteriin jätä tapahtuman tiedot linkin takaa löytyvällä lomakkeella.