Tapahtumakalenteri Rautalammilla tapahtuu-sivu Facebookissa. 

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kerkon Iltapilkki 2024

lauantai 9.3.2024 13:00 - 02:00

KERKON ILTAPILKKI 9.3. kerää jälleen yhteen kokeneet pilkkijät ja innokkaat uudet tulokkaat tavoittelemaan kisan voittoa Hietaharjuun!
Jäällä on pilkkimisen lisäksi tarjolla monenlaista aktiviteettia koko perheelle. Lapset saavat kokea vauhdin hurmaa napakelkassa tai hevosen kyydissä ja pääsevät kokeilemaan onneaan onginnassa. Myös hauska tandemhiihtokilpailu ja ammattikalastajien nuotanveto tarjoavat ihmeteltävää päivän aikana.

Kyläkauppa Kosken Puotipiian Café Kuhan valikoimasta löydät makkaraa, hernekeittoa, muuripohjalettuja sekä lämpimiä juomia.

Eikä hauskuus siihen lopu! Illan tullen voit jatkaa juhlintaa Kerkonkosken Keitaan järjestämässä Afterpilkki- tapahtumassa Seuralassa. Seuralan jäällä käydään myös KeKe-RauTu jääkiekko-ottelu. Illalla Ninety Show -bändi nousee Seuralan lavalle ja pitää huolen siitä, että lantio pysyy liikkeessä ja tunnelma katossa. Iltaa jatkaa DJ Miksei. Tanssi siis ystäviesi kanssa ja nauti musiikista yömyöhään!

Odotamme innolla näkevämme sinut mukana juhlimassa ja nauttimassa tästä kyläläisten rakentamasta rennon letkeästä tapahtumasta!

KATSO TARKEMPI OHJELMA KERKONKOSKEN NETTISIVUILTA!

Tiedot

Päivämäärä:
lauantai 9.3.2024
Aika:
13:00 - 02:00
Tapahtumaluokat:
, , ,
Tapahtuma tagia:
Kotisivu:
https://visitkerkonkoski.fi/ajankohtaista/kerkon-iltapilkki-2024/

Tapahtumapaikka

Kerkonkoski
Repolantie 11
Kerkonjoensuu, 77930 Suomi
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Tähän kalenteriin on koottu eri toimijoiden Rautalammilla järjestämiä tapahtumia. Rautalammin kunta ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.

Jos haluat oman tapahtumasi lisättäväksi kalenteriin jätä tapahtuman tiedot linkin takaa löytyvällä lomakkeella.

Chatbot