Tapahtumakalenteri Rautalammilla tapahtuu-sivu Facebookissa. 

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Joulukauden avajaiset 2022

la 26.11.2022 10:00 - 12:00

Koko kylän joulukauden avajaiset 26.11.2022

Perinteiset Koko kylän joulukauden avajaiset on hetki, jolloin masut ovat täynnä joulupuuroa ja joulukausi starttaa toden teolla!

Kunnan keskuskeittiön henkilökunta valmistaa noin 300 litran annoksen joulupuuroa ja sitä jaetaan Työväentalon pihapiirin tapahtumassa aamukymmenestä alkaen niin kauan kuin riittää. Musiikillisesta annista vastaa Matti Lohen koulun 4. luokkalaiset sekä vierailevana tähtenä Tangomarkkinoilta tuttu laulaja Markku Uhlbäck. Tietenkin tapahtumassa vierailee myös itse Joulupukki. Hän arpoo arpalipukkeen täyttäneiden ja paikalla olevien lapsivieraiden keskuudesta Paikallislehti Sisä-Savon lahjoittaman uuden nallen onnellisen omistajan klo 11. Myös karvakamuja on tänä vuonna mukana: Kennelliiton kaverikoirat rakastavat silityksiä ja Tipsu-poni antaa maksuttomia kärrykyytejä lapsille. Kuulemme myös Mestarit ja kisällit -hankkeen toiminnasta Iiris Sorrin kertomana: ylisukupolvista toimintaa toteuttanut hanke palkittiin juuri Euroopan kulttuuriperintöpalkinnolla.

MUU OHJELMA:

  • Työväentalon sisätiloissa palvelee iltapäivään saakka Matti Lohen koulun 8. luokkalaisten kahvio sekä monen lahjaidean suositut joulumyyjäiset.
  • Kirjastossa on jouluisena toimintana korttipaja.
  • Paloasemalla on avoimet ovet Päivä paloasemalla -tapahtuman merkeissä klo 10-14.
  • SPR:n Ystäväntuvalla entisen Valtion virastotalon (Kuopiontie 22) alakerrassa on kirpputori avoinna la 26.11. klo 11-13. Tarjolla astioita, joulukoristeita ja vaatteita.
  • Kokkatoiminnan myymälä on avoinna joulunavauspäivänä  klo 9-14, ja tarjolla on lämmintä glögiä ja piparia.
  • Varhaiskasvatuksen asiakasraati järjestää koko perheen pikkujoulut uittiksen laavulla la 26.11. klo 14–16.

Lisäksi kunta kutsuu uudet kuntalaiset kahville ja hakemaan Tervetuloa Rautalammille -kassin Työppärin kahvioon la 26.11. klo 12.00

Ilmoita oman yhdistyksesi tai yrityksesi ohjelma mukaan yhteiseen joulukauden avaukseen lauantaille 26.11.2022: minna.merivalo@rautalampi.fi. Viestin otsikoksi ”joulukauden avajaiset”. (Myyjäisten myyntipaikkatiedustelut suoraan Työppärille, puh. 044 983 9088!)

Tiedot

Päivämäärä:
la 26.11.2022
Aika:
10:00 - 12:00
Tapahtumaluokat:
, ,
Tapahtuma tagia:
,

Tapahtumapaikka

Rautalammin Työväentalo
Kurssilantie 2
Rautalampi, 77700
+ Google Map

Tähän kalenteriin on koottu eri toimijoiden Rautalammilla järjestämiä tapahtumia. Rautalammin kunta ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.

Jos haluat oman tapahtumasi lisättäväksi kalenteriin jätä tapahtuman tiedot linkin takaa löytyvällä lomakkeella.