Tapahtumakalenteri Rautalammilla tapahtuu-sivu Facebookissa. 

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Itsemurhien ehkäisypäivän tapahtuma kirjaston musiikkiluokassa pe 8.9 klo 9-12.

pe 8.9.2023 09:00 - 12:00

Älä jä(t)ä yksin, yksikin on liikaa!

Pohjois-Savon itsemurhien ehkäisyverkosto ja Rautalammin ehkäisevän päihdetyön työryhmä järjestävät itsemurhien ehkäisypäivän tapahtuman Rautalammilla pe 8.9 klo 9-12.

Itsemurhien ehkäisypäivän tavoitteena on lisätä tietämystä itsemurhista. Ennen kaikkea päivän tarkoituksena on tuoda esille, että itsemurhasta tai itsetuhoisuudesta voi ja pitää puhua.

Valtakunnalliseen itsemurhien ehkäisypäivään liittyvä luentotapahtuma on Kuopiossa Kulttuuriareena 44:ssä 8.9.2023 klo 9- 11.00. IItsemurhien ehkäisykeskuksen asiantuntija Juha Metelinen luennoi aiheesta: Älä jä(t)ä yksin – yksikin on liikaa – itsemurhasta tai itsetuhoisuudesta voi ja siitä pitää puhua.

Luento striimataan ja on nähtävissä Rautalammin kunnan kirjaston musiikkiluokassa. Linkki on mahdollista tilata myös itselle: https://link.webropolsurveys.com/S/7805982E2BC79F05

Luento tallennetaan, tallenne on katsottavissa 2 vko HYTE/osallisuus nettisivulla. https://hyte.pshyvinvointialue.fi/mielen-hyvinvointi

Tapahtumapaikka

Rautalammin kirjasto

Tähän kalenteriin on koottu eri toimijoiden Rautalammilla järjestämiä tapahtumia. Rautalammin kunta ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.

Jos haluat oman tapahtumasi lisättäväksi kalenteriin jätä tapahtuman tiedot linkin takaa löytyvällä lomakkeella.