Tapahtumakalenteri Rautalammilla tapahtuu-sivu Facebookissa. 

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Avoimet lastenkonsertit Pentti Rasinkangas

ma 7.11.2022

Pentti Rasinkangas konsertti Rautalammilla, muusikko kitara kädessä laulamassa

Pitkään tarttuvalla lastenmusiikillaan ihastuttanut Pentti Rasinkangas konsertoi kulttuuritoimen tarjoamana Rautalammilla:

klo 9.00 Kerkonjoen koulu, Vesannontie 1250, 77930 Kerkonjoensuu

klo 10.15 Matti Lohen koulu (musiikkiluokka = vanha juhlasali), Koulutie 14, Rautalampi

Lämpimästi tervetuloa konsertteihin päiväkotilaiset, päivähoidossa ja eskarissa olevat sekä kotihoidossa olevat lapset! Vapaa pääsy.

***

Pentti Rasinkangas on tehnyt ammatikseen lastenmusiikkia jo vuodesta 1980 useissa eri yhtyeissä sekä paljon myös trubaduurina kitaransa kanssa. Tarinallisissa lauluissa on hauskaa ja järjenvastaista höpöttävästä enosta, lapsista, jotka kaatavat isän kumisaappaan täyteen vettä ja tädistä, joka ratsastaa lehmällä keittiöön. Hulluttelun vastapainona konsertissa toimii rauhallisuus – sitäkin on oltava.

Esiintyessään hän on enemmänkin tarinankertoja kuin leikittäjä. Konserteissa pyritään leirinuotiotunnelmaan. Hänen laulunsa ja esiintymisensä on aina suunnattu myös aikuisille. Lastenkonserteissa kun on aina myös aikuisia.

Hän on tehnyt parisenkymmentä lapsillle ja koko perheille suunnattua levyä eri yhteyksissä ja saanut lukuisia palkintoja, mm. Lastenkulttuurin valtionpalkinnon Ohilyönti-orkesterin kanssa.

Musiikkityyli on tyylipuhdasta Pupulaarimusiikkia (tarkkana oikeinkirjoituksen kanssa!).
Toki hänen laulujaan lauletaan kouluissa ja päiväkodeissa ilman häntä itseäänkin. Mutta kannattaa silti silloin tällöin kokea myös hänen itsensä esittävän niitä.
Tunnetuimmista lauluista voisi mainita mm. ”Meidän uusi vauva”, ”Mamma Miau”, ”Mennään hiljaa” jne.

Konsertti alle koulu-ikäisille kestää n. 30 minuuttia.
Lauluja löytyy hyvin Youtubesta, Spotifysta ja muista Titityistä. Uuttakin on koko ajan tulossa. 2.9. ilmestyy uusi äänite noihin palveluihin. Spotify-osoite: https://open.spotify.com/artist/3MLtcY6tN3aUzppsYVBhI8?si=ptHIYaEeRNKTjSu_81n-hg

 

Tiedot

Päivämäärä:
ma 7.11.2022
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, ,

Tapahtumapaikka

Rautalampi
Rautalammintie 4
Rautalampi, Pohjois-Savo 77700 Suomi
+ Google Map

Tähän kalenteriin on koottu eri toimijoiden Rautalammilla järjestämiä tapahtumia. Rautalammin kunta ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.

Jos haluat oman tapahtumasi lisättäväksi kalenteriin jätä tapahtuman tiedot linkin takaa löytyvällä lomakkeella.

Chatbot