Tapahtumakalenteri Rautalammilla tapahtuu-sivu Facebookissa. 

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Anna WildRosen maailmat – Soiva taidenäyttely

to 29.6.2023 19:00 - 20:00

15 €

”Kukkuu, kukkuu…
Näin alkaa Anna WildRosen maailmat, musiikkiteatteriesitys ja soiva taidenäyttely; kolmasluokkalainen Pirkko kukkumassa 1950-luvun lopulla Kerkonkosken koulun alakerran luokassa.
Tämän kesän esitys tulee olemaan tismalleen samassa paikassa, jopa samassa huoneessa, mihin esityksen muisto liittyy: harjoiteltiin Johannes Linnankosken runoa (Oli varhainen kevätaamu…), jonka Pirkko esitti koulun kevätjuhlassa.
Sama tyttö palasi 1990-luvulla opettajaksi vanhalle koululleen ja hänen ensimmäinen taidenäyttelynsä, Satu Pikku Annasta (v. 1993) syntyi halusta palata takaisin noihin kouluvuosiin: leikkeihin, ompelukuviin ja piirustuksiin.”

Anna WildRosen maailmat nähdään jo kolmantena kesänä Kerkonkoskella, ensi-ilta oli 28.8.2021. Esitys on teatterin ja musiikin keinoin kerrottu runollinen, koskettava ja elämänmakuinen tarina Pirkko Toiviaisen tiestä taiteilijaksi. Sen yhä ajankohtaiset ja koskettavat laulut Pirkko on sanoittanut ja säveltänyt 1980-luvulla, kuvat ovat syntyneet vuosina 1993-2021.
Esityskonseptin ja käsikirjoituksen on tehnyt teatteriohjaaja ja kirjailija Tuula Väisänen, esiintyjinä muusikot Seija Hurskainen, Jesi Blomgren ja Aki Virta, esityksen digitaalisen kuvavirrasta vastaa Eija Pääkkönen.
Esityksen kesto on noin 45 minuuttia.
Yhteystiedot:
annawildrose@gmail.com, rautalamminkulttuuriseura@gmail.com
Lippujen hinnat:
15 €, ennakko Artteli tai Pirkko Toiviainen

Tiedot

Päivämäärä:
to 29.6.2023
Aika:
19:00 - 20:00
Hinta:
15 €
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
Kotisivu:
www.runonjalaulunrautalampi.fi

Järjestäjä

Rautalammin Kulttuuriseura ry.
Sähköposti
posti@rautalamminkulttuuriseura.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Kerkonjoen koulu

Tähän kalenteriin on koottu eri toimijoiden Rautalammilla järjestämiä tapahtumia. Rautalammin kunta ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.

Jos haluat oman tapahtumasi lisättäväksi kalenteriin jätä tapahtuman tiedot linkin takaa löytyvällä lomakkeella.