Metsäsuomalaisvierailu 2022

Kirkkopuisto Rautalampi, Suomi

Metsäsuomalaiset sukujuuret omaavien ruotsalaisten ja norjalaisten ryhmävierailu suuntautuu Rautalammille 5.8. Ryhmälle on klo 15 Kirkkopuistossa tervetulokahvit, jonne toivotetaan tervetulleeksi myös metsäsuomalaisuudesta kiinnostuneita kuntalaisia tutustumaan mahdollisiin etäisiin sukulaisiinsa tai tapaamaan aiemmilta vierailuilta tutuksi tulleita! Sateen sattuessa kahvittelu järjestetään Seurakuntasalissa. Metsäsuomalaisuudesta on tulossa syksymmällä asiantuntijaluento (klikkaa tekstiä ja lue lisää). Samainen 5.8. on myös kansallispuvun syntymäpäivä, ja […]

Veteraanipäivä 27.4. ja kaatuneiden muistopäivä 15.5.2022

Kirkkopuisto Rautalampi, Suomi

Kansallisen veteraanipäivän ke 27.4. seppeleenlasku on sankarihaudoilla klo 13. Kaatuneiden muistopäivänä sunnuntaina 15.5. kunnianosoitus jumalanpalveluksen jälkeen sankarihaudoilla. Puhe kunnanjohtaja Anu Sepponen. Kirkkokahvit järjestetään seurakuntatalolla. Järj. Sotien 1939-45 Rautalammin perinneyhteisön tukiryhmä, Rautalammin reserviläisjärjestöt, kunta ja seurakunta.

Tähän kalenteriin on koottu eri toimijoiden Rautalammilla järjestämiä tapahtumia. Rautalammin kunta ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.

Jos haluat oman tapahtumasi lisättäväksi kalenteriin jätä tapahtuman tiedot linkin takaa löytyvällä lomakkeella.