Käynnissä oleva

Rautalammin Martat 60 vuotta -näyttely 14.-27.8.2023

Rautalammin kirjasto

Tervetuloa Marttojen 60-vuotistaipaleen näyttelyyn kirjaston galleriaan! Näyttely on auki kirjaston aukioloaikoina. Muistathan myös juhlat su 20.8.? klo 11.00 Messu kirkossa, saarna Martta-liiton pääsihteeri Marianne Heikkilä. klo 12 alkaen lounas ja juhlatilaisuus seurakuntasalissa. Tervetuloa sydämellisesti molempiin!  

Valotyöpaja Venetsialaisiin

Kerkonkosken Seurala

Valotyöpaja Kerkonkosken Venetsialaisiin ti-to 15.-17.8.2023 klo 17 alkaen. Paikka: Seurala, Kerkontie 15, Kerkonkoski Tehdään yhdessä erilaisia valoelementtejä ja koristeita kävelypolulle Wanhalta Myllyltä Ruusun Galleriaan Kerkonkosken Venetsialaisia (25.-27.8.) varten. Ohjaaja Kyläraittien Taidemuseo -hankkeen kylätaitelija Katja Vikla. Tarvitsemme Venetsialaisia varten lainaan erilaisia pattereilla ja akuilla toimivia kausivaloja. Tuo mukaan pajaan tai sovi tuonnista Ullan kanssa (044-5409684). Saat […]

Vapaa pääsy

Tyyrinvuoren esteettömän luontopolun avajaiset to 17.8. klo 14

tyyrinvuoren luontopolku Peurasuontie, Rautalampi

Tyyrinvuoren esteettömän luontopolun viralliset avajaiset ovat torstaina 17.8.2023 klo 14. Kävellään yhdessä esteetön noin yhden kilometrin osuus. Lähtö Peurasuontien parkkialueelta. Luontopolulle on myös uusittu opasteet ja luontorastikyltit (19 kpl) ja se on noin 3 kilometriä pitkä. Tervetuloa yhteiselle retkelle! Kahvitarjoilu.

Tähän kalenteriin on koottu eri toimijoiden Rautalammilla järjestämiä tapahtumia. Rautalammin kunta ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.

Jos haluat oman tapahtumasi lisättäväksi kalenteriin jätä tapahtuman tiedot linkin takaa löytyvällä lomakkeella.