Koko päivä

Vesireittejä-yhteisötaidetapahtuma heinäkuussa

Rautalampi Rautalammintie 4, Rautalampi

Rautalammilla heinäkuussa ensimmäistä kertaa järjestettävä Vesireittejä-taidetapahtuma on yhteisöllinen ja yllättävä tapa nauttia taiteen tekemisestä ja kokemisesta. Näyttelykutsu oli kaikille avoin, ja kaikenikäisiä paikkakuntalaisia kannustettiin esittämään vesiaiheisia teoksia eri puolilla Rautalampia. […]

Käynnissä oleva

Lasten viikkokisailut Kerkonkoskella

Kerkonkosken Seurala

Lasten viikkokisailut heinäkuussa torstai-iltaisin klo 17.30 Seuralan kentällä Kerkonkoskella. Ilmoittautumiseen suositellaan tulevan n. 10min ennen alkua. Ohjaajana Oona Heimonen. Järjestäjä Kerkonkosken Ketterä. Lajeina pituushyppy, juoksu ja pallonheitto. Välillä myös muita kisailuita. Seuraa ilmoittelua Kerkonkosken Ketterän facebook -sivuilta. Vanhempien toivotaan olevan tarvittaessa apuna mm. ajanotossa ja mittaamisessa. Tervetuloa kaiken ikäiset lapset kisailuihin!

Kirjoituskutsu: Myhinpään seudun tarinat

Rautalampi Rautalammintie 4, Rautalampi

Myhinpään seudun kylätaidehankkeessa kerätään tarinoita sekä tehdään niistä kuunnelmaa kesällä 2023. Kylätaiteilija Katja Väänäselle voi lähettää paikallisten asukkaiden ja kesäasukkaiden tarinoita ja muistoja lähiseudusta. Myhinpään keskustasta vanhan postin kohdalta, ilmoitustaulun […]

Kerkonkosken Kyläjuhla

Kerkonkoski Repolantie 11, Kerkonjoensuu

Tervetuloa juhlimaan Pohjois-Savon vuoden kylää keskiviikkona 26.7. klo 17.30 alkaen! Juhla alkaa klo 17.30 Kerkonjoen koulun pihalla kyykkä-näytöksellä. Klo 18 alkaen ohjelmaa ja kakkukahvit Kerkonkosken Keitaalla. Juhlasta otamme muistoksi ilmasta käsin valokuvan. Toivomme kaikkien osallistuvan kuvaan.

Tähän kalenteriin on koottu eri toimijoiden Rautalammilla järjestämiä tapahtumia. Rautalammin kunta ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.

Jos haluat oman tapahtumasi lisättäväksi kalenteriin jätä tapahtuman tiedot linkin takaa löytyvällä lomakkeella.