Uimahalli

Rautalammin uimahalli on täysin remontoitu ja uudenaikaistettu. Tilat soveltuvat hyvin eri-ikäisten ja eritasoisten vesiliikunnan harrastamiseen. Uima-altaan matalassa päädyssä on vettä 80 cm ja syvässä päädyssä noin kaksi metriä. Uima-altaassa on neljä uimarataa, ja tarvittaessa allas voidaan jakaa rataköydellä.

Uimahallin varustukseen kuuluvat lasten kellukkeet, aqua-käärmeet, uimalaatat ja vesijuoksuvyöt. Talvisin on myös avantouintimahdollisuus Syväjärvessä.

Hinnasto

Aikuiset kertalippu  3.50 €
Aikuiset 10 kerran sarjalippu 28 €
Lapset / alle 18-v. / liikuntavammaiset kertalippu 2.50 €
10 kerran sarjalippu 18 €
Eläkeläiset / työttömät / opiskelijat kertalippu 2.50 €
10 kerran sarjalippu 18 €

 

Tilat

Rautalammin uimahallilla on täysin remontoidut ja uudenaikaistetut tilat. Sekä miehillä että naisila on käytössään modernit ja siistit suihkutilat viidelle henkilölle kerrallaan sekä hienot uudet LED-valoin valaistut saunat.

8 metriä leveä, neliratainen uusi uima-allas on 16,6 metrin pituinen ja syvästä päästään n. 2 metriä syvä. Uima-altaalla on lukuisia erityisesti lapsien käyttöön soveltuvia tarvikkeita, kuten kellukkeita, uimalaattoja ja aqua-käärmeitä. Kuntoilijoilla on myös mahdollisuus vuokrata käyttöönsä vesijuoksuvöitä 3 € maksua vastaan. Talvisin uimahallilta on mahdollisuus harrastaa myös avantouintia viereisessä Syväjärvessä.

Aivan uimahallin viereisissä tiloissa toimii myös modernein laittein varustettu kuntosali. Kuntosali on avoin kaikille avaimen lunastaneille.

Kuntosali

Rautalammin kunnalla on kaksi kuntosalia.Toinen kuntosaleista sijaitsee Rautalammin lukion alakerrassa ja toinen uimahallin yhteydessä.

Uimahallin kuntosali on täysin uusi tiloiltaan sekä laitteiltaan ja soveltuu erityisesti kevyeen kuntosaliharjoitteluun. Kuntosalilta löydät kolme aerobista laitetta (soutulaite, kuntopyörä, crosstrainer), kymmenen painopakallista laitetta sekä käsipainosarjan.

Kuntosalit ovat vapaasti käytettävissä avaimen lunastaneille. Uimahallin kuntosalille pääsee myös uimahallin aukioloaikoina kertamaksulla. Kuntosaleille voi varata ryhmävuoroja alla olevien ehtojen mukaisesti. Uimahallin kuntosalille ei myönnetä ryhmävuoroja uimahallin aukioloaikoina (ma – pe 17.30-21.00).

Kuntosalien avaimia sekä varauksia hoitaa kunnanviraston neuvonta 017-6890 11. Kertalippuja voi ostaa suoraan uimahallin lippukassalta.

Lukion ja uimahallin kuntosalien käyttömaksut 1.1.2016 alkaen (sis. alv 24%)

vuosimaksu aikuiset 80 €
vuosimaksu muut (14-18 v, eläkeläiset ja työttömät ) 60 €
6kk:n maksu aikuiset 50 €
6kk:n maksu muut (14-18 v, eläkeläiset ja työttömät ) 40 €
3kk:n maksu aikuiset 40 €
3kk:n maksu muut (14-18 v, eläkeläiset ja työttömät ) 35 €
1kk:n maksu aikuiset 25 €
1kk:n maksu muut (14-18 v, eläkeläiset ja työttömät ) 20 €
kertamaksu aikuiset 3.50 €
kertamaksu muut (14-18 v, eläkeläiset ja työttömät ) 2.00 €
Avaimen panttimaksu
Urheiluseurojen valmennusryhmille, fysikaaliseille hoitolaitoksille, työ- ja toimipaikoille sekä ammattiyhdistyksille myönnetään pienryhmissä harjoitettavaa kunto-toimintaa varten ryhmäavain:
vuosimaksu 150 €
6kk:n maksu 120 €
3kk:n maksu 80 €
1kk:n maksu 60 €

Matti Lohen kuntosalin vakiovuorot

MATTI LOHEN KOULUN KUNTOSALIN SALIVUOROT kausi 2018

Uimahallin vuokraus

Tilaus käyttövuoro on 1,5 tuntia; tilauskäyttö sisältää saunan.

Yhdistyksille 55 €
Koululais- ja eläkeläisryhmille 45 €
Yrityksille 75 €
Yksityisille 65 €
Ohjatuille kuntoutusryhmille voimassa oleva kertamaksu/hlö

Ryhmien suurin sallittu koko 50 henkilöä