Omakotitalo (2 huoneistoa)

Osoite: Rautalammintie 266, Rautalampi, Suomi

Tyyppi: Asunto 1: 3 h, halli, keittiö, eteinen, 2 lasiverantaa ja suihku Asunto 2 (yläkerta): 4 h + k + halli + wc.

Neliöt: 110 m2 alakerta 90 m2 yläkerta m²

Hinta: alakerta 490 yläkerta 420 €/kk

Vuokranantaja: Yksityinen omistaja

MONIKÄYTTÖINEN 2 KRS. JA 2 HUONEISTON OMAKOTITALO HIENOLLA PAIKALLA RAUTALAMMILLA
Sahalan Kartano vuokraa ns. Kattilaharjun (Rautalammintie 266) juuri pintaremontoidun talon. Sen alakerta on 110 m²: 3 h, halli, keittiö, eteinen, 2 lasiverantaa ja suihku. Yläkerta (90 m2) on omalla sisäänkäynnillä on 4 h + k + halli + wc. Ylä- ja alakerran välillä on pienet kierreportaat äänieristetyllä ja lukittavalla luukulla. Talon kellarissa on nopeasti lämpiävä puukiuassauna, kattilahuone, lämpövaraajahuone sekä 2 kpl suihkuja. Keskuslämmityskattilaa voi lämmittää myös klapeilla. Talossa on maakellari, oma ranta ja laituri sekä pihassa aitta/varastorakennus jossa PuuCee. Talon jäteveden menevät naapurin kanssa uuteen vähätöiseen ja edulliseen jätevesikäsittelylaitteeseen. Talon lämmityslaitteena on pellettipoltin, ja talossa on myös aurinkokeräin lämpimän veden tuottamiseksi. Ylä- ja alakerrassa on ilmalämpöpumppu. Talon lämmönkulutus on hyvin kohtuullinen. Talo on hengittävä, homeeton ja terve puutalo.
Sielukas ja historiallinen talo sijaitsee kartanon alueella, erittäin luonnonkauniilla paikalla, vuolaan Kattilavirran ylittävän sillan vieressä aurinkoisella harjulla sekä monien luonto- ja liikuntamahdollisuuksien äärellä. Näkymät sekä virralle että peltoaukiolle ovat hienot.
Talossa on oma ranta ja soutuvene. Käytössä on 2 kpl rantasaunoja (toinen kuuluisa savusauna ”Holy Smoke”). Lähietäisyydellä on käytössä tenniskenttä, suuri ja viihtyisä nuotiopaikka, 3 laituria ja turvallinen erikoiskanootti kolmelle. Hyvät kalavedet ovat aivan kotiovella ja 23 km metsäautoteitä viihtyisissä, hyvin hoidetuissa ja vaihtelevissa metsissä 4 km säteen sisällä.
Kirkonkylään (jossa sijaitsee päiväkoti, koulu ja ratsastuslukio) on 2,7 km asfalttitietä, josta 2 km on myös valaistua pyörätietä. Suonenjoen kaupungin asemalle on 23 km, Kuopioon 72 km ja Jyväskylään 95 km. Lähin naapuritalo on 150 m päässä ja muut 3 useiden satojen metrien etäisyydellä.
Sahalan kartano on innovatiivinen ja kehittyvä luomumaatalous-/metsätila, jossa toimii luonnonyrttejä myyvä Sahala Herbs ja Salli -kalustetehdas sekä tehtaan lounas- terveysravintoja, jossa voi käydä lounaalla arkipäivinä.
Kattilaharjun talo sopii moneen tarkoitukseen, esimerkiksi suurperheelle, kahdelle ystäväperheelle, yhteisötaloksi, senioreiden ryhmäkodiksi tai lasten ryhmäkodiksi. Talosta voi vuokrata myös vain toisen kerroksen. Koko talon vuokra on 790 €. Alakerran vuokra on erikseen on 490 ja yläkerran 420 € + energiakulut. Asukkaat saavat polttopuuta sovitusti Sahalan Kartanon metsistä omin töin. Tiedustelut Tiia assistentti@salli.com tai Vessi 0400 763700.

Rautalammin kunta markkinoi yksityisiä vuokra-asuntoja sivuillaan vuokra-asuntokampanjansa aikana kesällä 2024.

« Vuokra-asunnot

Chatbot