Finnskog-leikkipuisto

Rautalammin Finnskog-leikkipuisto

 

Finnskog on Rautalammilla sijaitseva leikkipuisto. Lapset ovat itse saaneet vaikuttaa leikkipuistoon tuleviin huvitteisiin. Rautalammin Osuuspankki sponsoroi Finnskog-leikkipuiston Rautalammille.

 

Puisto sijaitsee yleisen uimarannan vieressä, uimarannalla on hieno hyppytorni ja huussi sekä kaksi pukukoppia ja sinne ollaan valmistamassa laavua. Leikkipuiston tarkempi osoite on 77700 Rautalampi Opintie 30.

 

Leikkipuistossa on kaksi liukumäkeä, toinen taaperoille ja toinen vanhemmille lapsille. Siellä on myös temppurata, karuselli, kiipeilyteline, hämähäkkikeinu, hiekkalaatikko sekä kaksi vauva- ja nuortenkeinua. Leikkipuistossa on paljon väkeä varsinkin kesäisin, kun hyvä uimapaikka on niin lähellä. Leikkipuisto on hyvä oleskelupaikka myös nuorille. Leikkipuistossa voi viettää aikaa ja pelata erilaisia pelejä yms. kavereiden kanssa tai jopa yksin.  

 

Leikkipuisto valmistui 28.7.2015 ja siitä lähtien siellä on käynyt paljon leikkijöitä ja ajanviettäjiä. Siellä on pöytä, jossa voi syödä halutessaan eväitä. Siisteyden takia siellä on paljon roskiksia.

 

Juttu: Peppi Manninen, Milana Linnanen ja Jenna Siikavirta.

Kuvat: Peppi Manninen (talvikuva), Jenna Siikavirta (syyskuvat), Liisa Paakkunainen (kevätkuvat)