Tapahtumakalenteri Rautalammilla tapahtuu-sivu Facebookissa. 

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Yön metsäjoogaretki Etelä-Konneveden kansallispuistossa

ke 17.7.2019 18:00 - 23:30

65€

Mennään metsään, ikiaikaiseen joogapaikkaan! Aloitamme öisen Rohkiasana-metsäjoogaretken Vuori-Kalajan kotalaavulta. Laavulle on noin kilometrin kävely Kalajan pysäköintialueelta (Törmälän metsätie 136, Rautalampi). Alueelle käännytään Konnekoskentieltä Törmälän loma- ja kurssikeskuksen kohdalta.

Kierrämme 4,6 kilometrin mittaisen Kalajan kierroksen rauhalliseen tahtiin. Pysähdymme matkan varrella neljään joogaharjoitukseen. Koska reitti on melko vaativa, ota mukaan juotavaa ja halutessasi pientä välipalaa. Metsäjoogaretken päätteeksi nautimme keittolounaan ja kotiuunin sämpylöitä. Pukeudu sään mukaan. Joogamattoja ei tarvita. Saatamme saada seuraa itikoista, tuulesta ja sateesta – otetaan ne osana joogaharjoitusta! Varaa retkeen aikaa ruokailuineen 5-6 tuntia.

Retken hinta ruokailuineen on 65 euroa henkilöltä. Maksu käteisellä tai laskulla. Ryhmän koko 4-10 henkilöä. Oppaanasi polulla ja joogassa Irene Pakkanen, SJL-jooganopettaja. Tiedustelut ja varaukset 0503399833 tai irene.pakkanen@gmail.com. Sitovat ilmoittautumiset viimeistään edellisenä päivänä klo 12 mennessä.

Tiedot

Päivämäärä:
ke 17.7.2019
Aika:
18:00 - 23:30
Hinta:
65€
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
Kotisivu:
https://www.rohkiasana.com/tapahtumat-kesaellae-2019

Järjestäjä

RohkiAsana

Tapahtumapaikka

Etelä-Konneveden kansallispuisto
Rautalampi, Pohjois-Savo 77700 Suomi + Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Tähän kalenteriin on koottu eri toimijoiden Rautalammilla järjestämiä tapahtumia. Rautalammin kunta ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.

Jos haluat oman tapahtumasi lisättäväksi kalenteriin jätä tapahtuman tiedot linkin takaa löytyvällä lomakkeella.