Tapahtumakalenteri Rautalammilla tapahtuu-sivu Facebookissa. 

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Yhdistysten tulevaisuusilta

ti 26.11.2019 16:30 - 19:30

Kaikille Rautalammin yhdistystoimijoille tarkoitettu ilta Rautalammin kunnanviraston valtuustosalissa, jossa suunnataan katseita kohti tulevaisuutta ja kootaan yhdessä Järjestöystävällinen Rautalampi-tietokortti. Tilaisuuden aluksi Rautalammin kunnan kulttuurikoordinaattori Petri Virta kertoo ensi vuonna voimaan tulevasta yhdistysten toiminta-avustusten uudistuksesta. Tilaisuuden järjestävät Rautalammin kunta ja Sakke-hanke. (Yhdistysilta klo 17.30 – 19.30)

Ennen yhdistysiltaa esitellään ja opastetaan käyttämään järjestötietopalvelu-portaalia pohjoissavolaiset.fi. Lisätietoja palvelusta alempana. (Koulutus klo 16.30 – 17.30)

Kahvituksen järjestämiseksi: Ilmoittaudu mukaan 22.11. mennessä
https://link.webropolsurveys.com/S/9DB9C6406ED97375
Ilmoittautumislomakkeella voit valita osallistutko järjestötietopalvelun käyttökoulutukseen ja yhdistysiltaan vai vain toiseen.

Lisätietoa ohjelmasta tulossa pian!

Mikä on Pohjoissavolaiset.fi?

Tule mukaan Pohjois-Savon järjestötietopalvelun käyttökoulutukseen klo 16.30 – 18.30

Pohjois-Savon järjestötietopalvelu tekee näkyväksi aktiivisia järjestö- ja yhdistystoimijoita sekä toimintaa! Koulutuksessa pääset opettelemaan, kuinka voit hyödyntää järjestötietopalvelua yhdistyksesi viestinnässä. Mukaan ovat tervetulleita uudet käyttäjät sekä järjestötietopalvelua hyödyntäneet! Koulutus ja järjestötietopalvelun käyttö ovat maksuttomia yhdistyksille ja yhteisöille. Tarvitset mukaan oman tietokoneen, jotta saat opastuksesta suurimman hyödyn ja pääset ilmoittamaan tarvittuja tietoja. Voit myös halutessasi osallistua ilman tietokonetta ja tulla mukaan kuuntelemaan opastusta

Tiedot

Päivämäärä:
ti 26.11.2019
Aika:
16:30 - 19:30
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://link.webropolsurveys.com/S/9DB9C6406ED97375

Tapahtumapaikka

Rautalammin kunnanvirasto
Kuopiontie 11
Rautalampi, 77700 Suomi
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Tähän kalenteriin on koottu eri toimijoiden Rautalammilla järjestämiä tapahtumia. Rautalammin kunta ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.

Jos haluat oman tapahtumasi lisättäväksi kalenteriin jätä tapahtuman tiedot linkin takaa löytyvällä lomakkeella.