Tapahtumakalenteri Näyttelykalenteri Rautalammilla tapahtuu-sivu Facebookissa. 

Ladataan Tapahtumat

Mozartin Requiem la 26.9. klo 15.00

lauantai 26.9.2020 15:00 - 17:00

W.A.Mozartin Requiem soi Rautalammilla 26.9.2020. Konsertin piti olla alunperin maaliskuussa, mutta ajankohtaa jouduttiin koronaviruspandemian takia siirtämään.

Yksi maailman esitetyimpiä sielunmessuja Mozartin Requiem kuullaan lauantaina 26.9.2020 klo 15.00 Rautalammin kirkossa. Konsertti toteutetaan yhteistyössä Rautalammin seurakunnan, Kuopion konservatorion ja Savonia-ammattikorkeakoulun Musiikin ja tanssin yksikön voimin. Lisäksi mukana on yli 80-henkinen kuoro, joka muodostuu Alavan kirkkokuoron sekä Puijon kamarikuoron laulajista.

Solisteina konsertissa kuullaan sopraano Anna Immosta, altto Minna Viinikaista ja tenori Ossi Jauhiaista. Basson roolissa kuullaan Rautalammilla Visa Kohva ja Alavassa Jouni Kokora. Orkesterin toimii Savonia-ammattikorkeakoulun ja Kuopion konservatorion AmKo-Sinfonia, jota saapuu johtamaan Salt Lake City -Sinfonian kapellimestari ja Utahin yliopiston professori Robert Baldwin.

Ohjelmat konserttiin 20€ ovelta.

Tiedot

Päivämäärä:
lauantai 26.9.2020
Aika:
15:00 - 17:00
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Rautalammin seurakunta

Tapahtumapaikka

Rautalammin kirkko
Kirkkotie
Rautalampi, Valitse maa:
+ Google Map

Tähän kalenteriin on koottu eri toimijoiden Rautalammilla järjestämiä tapahtumia. Rautalammin kunta ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.

Jos haluat oman tapahtumasi lisättäväksi kalenteriin jätä tapahtuman tiedot linkin takaa löytyvällä lomakkeella.