Tapahtumakalenteri Rautalammilla tapahtuu-sivu Facebookissa. 

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Käsityötä se on piirtäminenkin – Mauri Tuuren näyttely

ma 4.3.2019 - su 31.3.2019

Maaliskuussa Rautalammin kirjaston näyttelytilassa Mauri Tuuren  sarjakuvia, muotokuvia, pienoismalleja ja käsitöitä vuosien varrelta.Töistä on osa uusia ja osa yli 40 vuoden takaa. Teoksista voi löytää myös rautalampilaisille tuttuja kasvoja ja tapahtumapaikkoja.

Mauri Tuure on kotoisin Rautalammilta ja työskenteli pitkään opettajana Matti Lohen koululla.

Sana taitelijalta:

” Olen piirtänyt lähes joka päivä siitä asti, kun muistan, ehkä kolmevuotiaasta lähtien. Ehkä siinä oppii. Viime vuodet eläkkeelle siirtymisen jälkeen on kuluneet sarjakuvien parissa. Ensimmäinen albumi Parabellum julkaistiin 2012. Sitä lienee vielä saatavissa nettikaupoissa. Toisen sarjakuvakirjan, Sissipartion, julkaisi Revontuli, joka on erikoistunut sotakirjallisuuteen. Minut nyt ajatellaan profiloituneen ’sotapiirtäjäksi ’. Siispä käsikirjoittaja Vesa Vitikainen pyysi piirtämään muutaman sivun Isku Porkkalaan -albumiin yhtenä 17 piirtäjästä.

***

Rautalampi on syntymäkuntani. Valmistuin Jyväskylästä luokanopettajaksi 1978 ja Oulusta 1995 teknisentyön aineopettajaksi, missä työssä meni vuoteen 2009 eläkkeelle siirtymiseen saakka.”

Tiedot

Alkaa:
ma 4.3.2019
Loppuu:
su 31.3.2019
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

rautalampilaiset

Tapahtumapaikka

Rautalampi, 77700 Suomi + Google Map

Tähän kalenteriin on koottu eri toimijoiden Rautalammilla järjestämiä tapahtumia. Rautalammin kunta ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.

Jos haluat oman tapahtumasi lisättäväksi kalenteriin jätä tapahtuman tiedot linkin takaa löytyvällä lomakkeella.