Tapahtumakalenteri Rautalammilla tapahtuu-sivu Facebookissa. 

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lukio ROCKS -iltatapahtuma

ke 30.11.2022 18:00 - 19:30

Rock´n´ Rolly Parton esiintyy Rautalammin lukiolla Lukio ROCKS -hyvinvointipäivän iltatapatahtumassa, jonne ovat kaikki rockista kiinnostuneet tervetulleita (ei ikärajaa). Kesto noin 1,5 h, vapaa pääsy. Bändi soittaa Suomirockin covereita, mm. Juicea, Kolmatta Naista, YUP:ta ja Popedaa. Kokoonpano: Kari Ylönen (laulu), Timo Laitinen (kitara), Tommi Laitinen (basso) ja Veikka Pälvimäki (rummut).

Lukio ROCKS -hyvinvointipäivä lukiolaisille ja ysiluokkalaisille järjestetään ke 30.11.2022 päivällä, jonne voivat ysiluokkalaiset ilmoittautua mukaan, jos haluavat tulla tutustumaan Rautalammin lukioon. Koulupäivän aikana erilaisia työpajoja, livemusaa, arvontaa, pelejä jne. Iltapäivän tapahtumassa julkaistaan myös Rautalammin Yrittäjien yhteistyöllä toteutettu Sykkeellä yrittäjyytteen -videokilpailun voittajat. Lisätietoja ja ilmoittautuminen koulupäivään (Rautalammin yhdeksäsluokkalaisten ei tarvitse ilmoittautua erikseen): Anneli puh. 04057765176.

Järj. Sisä-Savon Sävelet, Rautalammin lukio sekä Rautalammin kulttuuri- ja vapaa-aikatoimi.

Tapahtumapaikka

Rautalammin lukio
Alavantie 1
Rautalampi, 77700 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
040 549 2860
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Tähän kalenteriin on koottu eri toimijoiden Rautalammilla järjestämiä tapahtumia. Rautalammin kunta ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.

Jos haluat oman tapahtumasi lisättäväksi kalenteriin jätä tapahtuman tiedot linkin takaa löytyvällä lomakkeella.