Tapahtumakalenteri Näyttelykalenteri Rautalammilla tapahtuu-sivu Facebookissa. 

Ladataan Tapahtumat

Sulle laulan – Kirkkokonsertti

su 30.6.2019 12:00

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sulle laulan – suomalaisia sävelmiä ja runoja kaihoista kuohuihin. Kirkkokonsertti Rautalammin kirkossa. Esiintyjinä Mari-Anni Hilander (laulu), Henri Tikkanen (laulu) sekä Jari Tyni (piano).

Ennen kirkkokonserttia kukkaiskirkko ja kahvit kirkkopuistossa.

Käsiohjelmamaksu 15€. Ennakkomyynti Arttelissa.

Esiintyjistä

  • Sopraano ja laulupedagogi Mari-Anni Hilanderin lauluohjelmisto ulottuu vanhasta musiikista rytmimusiikkiin, vanhoista virsistä moderniin taidemusiikkiin. Hänen suhtaumisensa laulamiseen ja musiikkiin on tutkivaa sekä jatkuva uuden oppiminen kiinnostaa.
  • Baritoni Henri Tikkanen on intohimoinen liedin esittäjä ja hän on esiintynyt kaupunginorkesterin solistina sekä eri kuorojen ja ammattiorkesterien kanssa. Päätavoitteenaan TIkkanen tähtää oopperalavoille. TIkkanen kertoo, että oopperan näyttämöllisyys ja suuri draamankaari innsotaa erilaiseen, vahvaa avoimuuteen näyttelijänä ja laulajana.
  • Pianisti Jari Tyni toimii säestyksen lehtorina ja pianonsoiton tuntiopettajana. Hän on tullut tunnetuksi liedpianistina, joka on tehnyt säännöllistä yhteistyötä monien Suomen eturivin laulajien kanssa. Tyni on esiintynyt useilla suomalaisilla festivaaleilla ja ulkomailla konserteissa.

 

Tiedot

Päivämäärä:
su 30.6.2019
Aika:
12:00
Hinta:
15€
Tapahtumaluokat:
, ,
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/345566349678978/

Järjestäjä

Rautalammin seurakunta

Tapahtumapaikka

Rautalammin kirkko
Kirkkotie
Rautalampi, Valitse maa:
+ Google Map

Tähän kalenteriin on koottu eri toimijoiden Rautalammilla järjestämiä tapahtumia. Rautalammin kunta ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.

Jos haluat oman tapahtumasi lisättäväksi kalenteriin jätä tapahtuman tiedot linkin takaa löytyvällä lomakkeella.