Tapahtumakalenteri Näyttelykalenteri Rautalammilla tapahtuu-sivu Facebookissa. 

Ladataan Tapahtumat

Kesäasukastreffit ja Rautalammin muuttomarkkinat

lauantai 3.7.2021 10:00 - 12:00

Kesäasukastreffit ja Muuttomarkkinat

Kesätreffit ja Rautalammin muuttomarkkinat la 3.7. klo 10-12 Kerkonkosken Seuralassa.

Rautalammin kesäasukkaiden sekä kuntalaisten iloiset Kesäasukastreffit saavat paikkakunnan tunnusmerkin, yhteisöllisyyden kukkimaan!

Kerkonkosken Seuralassa ja sen lähiympäristössä järjestettävillä Kesäasukastreffeillä on tarjolla paikallisia tuotteita, tietoa tapahtumista, toimijoista ja yrityksistä sekä musiikkiesityksiä ja yhteislaulua. Myllymuseossa esittäytyvät pop up -näyttelynsä kera kerkonkoskelaiset ammattitaitelijat Jukka Vesterinen, Anna WildRose ja Anna-Mari Kaipainen.

Keväällä ensimmäistä kertaa virtuaalisesti järjestetyt Rautalammin Muuttomarkkinat saavat Kesäasukastreffien yhteydessä toivottua jatkoa livetapahtumana. Maallemuutosta, kesäasumisesta tai etätyömahdollisuuksista kiinnostuneille on tarjolla tietoa mm. asumisesta, rakentamisesta, yrittäjyydestä ja kouluista. Ovet ovat avoimina tutustumista varten Kerkonkosken koululla sekä vapaana olevissa vuokra-asunnoissa.

Tapahtumapäivän maksuttomat myyntipaikat voi varata kunnanviraston neuvonnasta. Peräkonttikirppiksille ei tarvitse ennakkovarausta.

Tiedot

Päivämäärä:
lauantai 3.7.2021
Aika:
10:00 - 12:00
Tapahtumaluokat:
, , , , ,
Tapahtuma tagia:
, ,

Tapahtumapaikka

Kerkonkosken Seurala
Kerkontie 15
Kerkonjoensuu, 77930
+ Google Map

Tähän kalenteriin on koottu eri toimijoiden Rautalammilla järjestämiä tapahtumia. Rautalammin kunta ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.

Jos haluat oman tapahtumasi lisättäväksi kalenteriin jätä tapahtuman tiedot linkin takaa löytyvällä lomakkeella.