Tapahtumakalenteri Näyttelykalenteri Rautalammilla tapahtuu-sivu Facebookissa. 

Ladataan Tapahtumat

Kaivosilta: miten kuntalaiset voivat vaikuttaa malminetsintä-ja kaivoshankkeisiin ? SIIRRETTY TAMMIKUULLE

keskiviikko 25.11.2020 17:00 - 20:00

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

SIIRRETTY TAMMIKUULLE Matti Lohen koulun liikuntasali (Koulutie 14)

Rautalammin kunta järjestää yhteistyössä Itä-Suomen yliopiston (STN-Core-hanke) ja Geologian tutkimuskeskuksen kanssa kaivosillan, jonka pääteemana on malminetsintä- ja kaivoshankkeisiin vaikuttaminen kuntalaisten näkökulmasta. Itä-Suomen yliopistosta paikalla on ympäristöoikeuden professori Ismo Pölönen ja yliopistonlehtori Aleksi Heinilä sekä GTK:sta asiantuntija geologi Aleksi Salo.

Tilaisuuteen osallistuvat voivat esittää ennakkoon kysymyksiä kaivosillan aihepiiristä tilaisuuteen osallistuville asiantuntijoille. Kysymyksiä voi lähettää edelleen kunnanviraston neuvontaan Teija Oksaselle (teija.oksanen@rautalampi.fi) tai postitse Rautalammin kunta, Kuopiontie 11, 77700 Rautalampi. Kuoreen merkintä ”Kaivosilta”.

Koronavirustilanteen heikentymisen takia paikan päälle otetaan vain 50 osallistujaa. Tulethan paikalle vain ehdottoman terveenä. Paikalla on jaossa käsidesiä ja kasvomaskeja ja salissa noudatetaan turvavälejä.

Iltaa voi seurata myös striimattuna Rautalammin kunnan facebook-sivuilla ajantasaisena tai nauhoitettuna kahden viikon ajan tilaisuuden jälkeen.

Tervetuloa mukaan!

Tiedot

Päivämäärä:
keskiviikko 25.11.2020
Aika:
17:00 - 20:00
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Rautalammin kunta

Tapahtumapaikka

Matti Lohen koulu
Koulutie 14
Rautalampi, 77700 Suomi
+ Google Map

Tähän kalenteriin on koottu eri toimijoiden Rautalammilla järjestämiä tapahtumia. Rautalammin kunta ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.

Jos haluat oman tapahtumasi lisättäväksi kalenteriin jätä tapahtuman tiedot linkin takaa löytyvällä lomakkeella.