Tapahtumakalenteri Rautalammilla tapahtuu-sivu Facebookissa. 

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

€urollakin on väliä: Tee tuloksellisempaa Facebook- ja Instagram-mainontaa -koulutus

ti 12.5.2020 17:00 - 20:30

50€

Haluaisitko, että somepäivityksesi saisivat enemmän tykkäyksiä? Sosiaalisessa mediassa saa näkyvyyttä ilmaiseksikin, mutta aina se ei riitä. Pienellä rahalla saa merkittävästi lisää tykkäyksiä, mutta miten voidaan välttää heittämästä rahaa kankkulan kaivoon? Tule oppimaan, miten eurolla saadaan maksimaalinen määrä tulosta.

Tuloksellisen somemarkkinoinnin ytimessä on oikeanlainen mainoksen kohdentaminen: hyväkään mainos ei tuota tulosta, jos se kerrotaan väärälle yleisölle. Mainosten ja yleisöjen yhdistelmiä ei tarvitse onneksi arvailla, jos osaa testata. Se on digiaikana mahdollista ja suotavaa, jotta yhdestäkin eurosta saadaan kaikki irti. Testausta voidaan lisäksi haluttaessa helpottaa keinoälyyn pohjautuvilla palveluilla.

Yritys oppii ja menestyy -hankkeen koulutus Rautalammilla 12.5.2020 Klo 17-20:30. Koulutuksen toteutuminen edellyttää 10 ilmoittautunutta osallistujaa.

Ilmoittautumiset 4.5.2020 mennessä osoitteessa: http://bit.ly/eurollakinonväliäRLAMPI

» Koulutuksen esite (pdf)

Tapahtumapaikka

Rautalampi, 77700 Suomi + Google Map

Tähän kalenteriin on koottu eri toimijoiden Rautalammilla järjestämiä tapahtumia. Rautalammin kunta ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.

Jos haluat oman tapahtumasi lisättäväksi kalenteriin jätä tapahtuman tiedot linkin takaa löytyvällä lomakkeella.