Talous- ja velkaneuvonta

Oikeusaputoimistojen tarjoama maksuton talous- ja velkaneuvontapalvelu on tarkoitettu yksityishenkilöille sekä pienimuotoista yritystoimintaa tekevälle ammatinharjoittajille ja elinkeinonharjoittajille.

Talous- ja velkaneuvonnan asiantuntijat auttavat sinua taloudellisen kokonaistilanteesi kartoittamisessa, talouden suunnittelussa ja sovintoratkaisuehdotusten laatimisessa. Neuvojat voivat olla myös mukana sovintoneuvotteluissa velkojien kanssa. Saat apua velkajärjestelyn hakemiseen käräjäoikeudelta ja maksuohjelman sekä muiden edellytettyjen selvitysten ja asiakirjojen laatimiseen.

Talous- ja velkaneuvonnan palvelua rautalampilaisille antaa ensisijaisesti Pohjois-savon oikeusaputoimiston Suonenjoen toimipiste, käyntiosoite: Olavi Leskisen katu 12, 77600 Suonenjoki. Voit kääntyä minkä tahansa oikeusaputoimiston puoleen kotikunnastasi riippumatta. Palvelua on mahdollista saada myös etäpalveluna videoyhteyden välityksellä.

Ajanvaraus ja yhteystiedot

Talous- ja velkaneuvontaan tulee varata aika. Ajanvaraus puhelinnumerosta 029 566 1048. Suonenjoen toimipaikassa ei ole vakituisesti talous- ja velkaneuvojia. Talous- ja velkaneuvonnan sähköpostiosoite on pohjois-savo.velkaneuvonta@oikeus.fi ja käyntiosoite Olavi Leskisen katu 12, 77600  Suonenjoki.