Sähköinen ilmoitustaulu liikuntapaikoista

Otimme tänään käyttöön Rautalammin kunnalle eners-järjestelmän liittyen ulko- ja sisäliikuntapaikkoihin. Vastaava järjestelmä on ollut Suonenjoella käytössä noin kuukauden. Eners-järjestelmässä on ilmoitustaulu , jonka ideana on, että esim. latujen huoltaja päivittää sitä aina ajettuaan ladun, jolloin ajankohtainen tieto välittyy (lähes) reaaliajassa kuntalaisille.

Rautalammin kunnan nettisivuilta löytyy liikuntapaikkojen sähköiset ilmoitustaulut. Ilmoitustauluja on tällä hetkellä kolme: sisäliikuntapaikat, uimahalli ja ulkoliikuntapaikat. Ilmoitustaululle päivitetään ajankohtaista tietoa mm. latujen, jääkenttien, salivarausten, ja alamäkiluisteluradan osalta. Ilmoitustaulua pääsee tarkastelemaan liikuntapaikat -sivuilta löytyvien linkkien kautta.

Liikuntapaikat

Ilmoitustaulu toimii tietokanavana kuntalaisten ja kunnan toimijoiden välillä. Ilmoitustaululle tiedotetaan reaaliajassa mm. latujen ajamisesta ja jään kunnosta. Lisäksi ulkoliikuntapaikolle tuodaan viikon 8 aikana QR-koodeilla varustettuja kylttejä, joiden kautta myös kuntalainen pystyy tekemään vikailmoituksia liittyen esimerkiksi ladun kuntoon tai palaneeseen lamppuun. Ilmoitukset tulevat suoraan työnjohtajille.

Lisää ajankohtaisia

ELY-keskuksen Waltti-sivustolta löytyvät tiedot ELY-keskuksen Waltti-vuorojen liikennöinnistä ensi viikolla torstaina 21.6. sekä juhannusaattona ja juhannuspäivänä. Sunnuntaina toisena juhannuspäivänä liikennöidään kaikki S ja SS-vuorot. http://www.ely-keskus.fi/web/waltti-ita-suomi/aikataulut-ja-reitit