Avoin työpaikka: Rakennustarkastaja-rakennusmestari

Rautalammin kunta julistaa haettavaksi rakennustarkastaja-rakennusmestarin viran. Työ on vakinainen ja kokopäiväinen. Työssäsi tulet osaksi teknisen osaston tiimiä, mutta työ vaatii oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Rakennustarkastajana olet keskeisessä roolissa, kun yhdessä kuntalaisten ja vapaa-ajan asukkaiden kanssa rakennamme tulevaisuuden Rautalammista elinvoimaista maaseutukuntaa. Rakennusmestarina pääset hyödyntämään osaamistasi ennen kaikkea kunnan omien kiinteistöjen parissa. Työ edellyttää soveltuvaa rakennusalan osaamista, mutta myös kykyä toimimiseen asiakkaiden kanssa.

Tehtäviin kuuluu rakentamisen ohjaus, rakennusvalvonnan ja neuvonnan lisäksi korjaus- ja energianeuvonta sekä kunnan omien rakennusten rakennuttaminen ja korjausrakentamisen johtaminen. Viran kelpoisuusehtona on vähintään soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto tai MRA 108§:n siirtymäsäännöksen mukainen pätevyys.

Hakeminen:

Hakuaika päättyy 15.3 klo 12.00. Työpaikkaa voi hakea Kuntarekryn kautta, osoitteessa: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/rakennustarkastaja-rakennusmestari-218969/?r=8

Paperiset hakemukset osoitteella : Rautalammin kunta, Kuopiontie 11 ,77700. Rautalampi, kuoreen tunnus ”rakennustarkastaja-rakennusmestari”.

Lisätiedot:

Tekninen johtaja Antti Tuppura 0400 784570 , antti.tuppura@rautalampi.fi

Kunnanjohtaja Anu Sepponen 040 8405088, anu.sepponen@rautalampi.fi

 

Lisää ajankohtaisia

Kuopion kaupunki tarjoaa myös jatkossa puolueetonta energianeuvontaa kuluttajille, kunnille sekä pk-yrityksille. Tämän mahdollistaa energiaviraston rahoitus alueelliselle energianeuvonnalle, joka jatkuu toukokuun alusta alkaen kaikissa Suomen maakunnissa (pl. Ahvenanmaa) neljän vuoden ajan. Tavoitte...
Matonpesupaikka Matti Lohen koululla on avoinna sunnuntaihin 26.5.2019 saakka. Sen jälkeen pesupaikka suljetaan liikuntasalin peruskorjauksen työmaan vuoksi ja avataan taas myöhemmin kesällä. Kerkonkosken sataman matonpesupaikka on avoinna normaaliin tapaan.
UIMAKOULUT VKOT 23 -24 RAUTALAMMIN UIMAHALLISSA Alkeisuimakoulu A                   ma, ke, to, pe klo 9.30 -10.15 (s. 2013->)                                                              Alkeisuimakoulu B                   ma, ke, to, pe klo 10.30 -11.15 (s.2013->) Ilm. uimakouluihin viim. pe...