Rautalammin kirkonkylän yleiskaavan uusiminen: ehdotus nähtävillä uudelleen 31.10. – 29.11.2017.

Rautalammin kunnanviraston yhteispalvelupisteessä osoitteessa Kuopiontie 11 on julkisesti nähtävänä 31.10. – 29.11.2017 välisenä aikana seuraava kaavamuutos:

Rautalammin kirkonkylän yleiskaavan uusiminen, ehdotus:

Yleiskaavan muutosalue sijaitsee Rautalammin kunnassa, sen keskustaajamassa kirkonkylällä ja sen lähialueilla. Yleiskaavan suunnittelualue käsittää nykyisen asemakaava-alueen lisäksi mm. Kattilavirran, Kokkovuoren, Korholan, Kilpilammen ympäristön, Syväjärven, Tervalammin, Maukosvuoren, Rämäkkävuoren, Talliniemen, Virranniemen, Kiikarvuoren, Loilonvuoren, Kaijärven, ja Ratsastuskeskuksen alueet. Suunnittelualue rajoittuu kirkonkylän eteläpuolella Hankaveden rantayleiskaavaan.Yleiskaava laaditaan oikeusvaikutteisena.

Maanomistajat ja kaikki, joiden asumiseen, työntekoon tai muihin oloihin kaava saattaa huomattavasti vaikuttaa, voivat esittää kirjallisesti mielipiteensä ja huomatuksensa kunnanhallitukselle ennen nähtävilläoloajan päättymistä osoitteella: Rautalammin kunta, Kuopiontie 11, 77700 Rautalampi. Kaava-asiakirjat ovat nähtävillä myös internetsivuilla osoitteessa www.rautalampi.fi/kaavat.

Lisätietoja antaa vs. kunnanjohtaja Merja Koivula-Laukka puh. 040 548 3854, merja.koivula-laukka@rautalampi.fi tai tekninen johtaja Antti Tuppura puh. 0400 784 570, antti.tuppura@rautalampi.fi.

Rautalammilla 31.10.2017

KUNNANHALLITUS

Lisää ajankohtaisia

Rautalammin kunta on saanut uuden kunnanjohtajan. Anu Sepponen Imatralta valittiin valtuuston kokouksessa heimopäälliköksi. Valinta vaati kaksi eri äänestystä valtuustossa. Ensimmäisellä kierroksella Anu Sepponen sai 10 ääntä, Outi Teittinen 7 ääntä ja Jarmo Hänninen 3 ääntä. Toinen äänestyskierros käytiin naisten välillä. Toisen äänestyskierroksen tulos oli 13 ääntä Anu Sepposelle ja 7 ääntä Outi Teittiselle. Yksi äänesti […]

Rautalammin kunnanjohtajan virkaa hakeneiden, loppusuoralle edenneiden hakijoiden julkinen esittäytymistilaisuus järjestettiin Rautalammin kunnanvirastossa tiistaina 31.10.2017. Videotallenne tilaisuudesta on katsottavissa tämän uutisen alalaidassa. Mikäli videon näkymisessä on ongelmia, kannattaa se avata suoraan Facebookissa. Kunnanvaltuusto valitsee kunnanjohtajan tiistaina 7.11.2017 kello 18.00 alkavassa kokouksessaan. Kokous on yleisölle avoin.