1-2

Läksyt

1

 

2

ÄI: Lue lukukirjasta s. 75. Tee tehtäväkirjasta s. 78 t. 2.

MA:  kotiläksy 42

 

 

Ajankohtaista

-Tukiopetus on syysloman jälkeen tiistaisin klo 12-13. Tukiopetukseen osallistuminen on vapaaehtoinen tukitoimi, josta sovitaan oppilaan kotiväen kanssa. Tukiopetus jatkuu vielä tammikuussa samaan aikaan. Tukiopetukseen ovat kaikki tervetulleita.

 

-To 20.12. klo 18 julistamme Pekka-papin ja vanhempainyhdistyksen sekä Satakielen väen kanssa Kerkonkoskelle joulurauhan ja nautimme joulupuuroa koulumme pihassa sään salliessa. Lauantaityöpäivä on tulossa ensi vuoden puolella, kunhan kellarikerroksen remontti valmistuu.

-Pe 21.12. koulu päättyy kaikilla klo 10. Ruokailu on jo 8.30 ja ruokailun jälkeen vietämme pikkujouluja, joihin saa halutessaan tuoda vähän herkkuja. Rauhallista joululomaa!

 

-Uuden opetussuunnitelman myötä marras-helmikuun aikana toteutetaan formatiivinen (eli oppimista tukeva) arviointi ja arviointikeskustelu oppilaan, opettajan ja huoltajien kesken, joten perinteistä joulutodistusta ei Rautalammin kunnassa jaeta. Opettajat sopivat kotiväen kanssa arviointikeskustelujen ajankohtia loppusyksystä.

 

-Syyslukukauden viimeinen koulupäivä on pe 21.12. (klo 8-10), jonka jälkeen alkaa joululoma. 7.1.2019 klo 8 koulu sitten kevätlukukaudella jatkuu. Tammikuussa luistellaan ja helmikuussa hiihdetään. Tammikuun liikunnat ovat torstaisin klo 10-12, jotta ehdimme ilman kiirettä luistella.

 

-Ruokailu on 9.30.

-Koteihin on jaettu to 9.8. koulun syystiedote ja Rautalammin kunnan koulujen työ- ja loma-ajat. Nämä löytyvät netistä koulumme etusivulta.

-Liikunnat ovat maanantaisin ja perjantaisin. Joka päivä on pitkä välitunti, joten ulkoiluun ja liikkumiseen soveltuvat vaatteet ovat kouluun sopivimmat.

-Tiistaisin meillä on kirjastohetki, joten muista ottaa tiistaisin kirjastokortti.

 

 

T. Riikka-opettaja

 

Lukujärjestys

Lukuvuosi
2018-2019          ma                ti             ke            to              pe
1. 8-8.45                 li                   äi               ma            äi                li
2. 8.45-9.30          äi                   ku              ym           ue/uo         äi
3. 10.15-11             ma                 äi               äi              kä               ym
4. 11.15-12             ku                  ma             äi              kä               mu