Ajankohtaista

Mitä mieltä olet kirjastostasi?

Vastaa ja voita lahjakortti kirjakauppaan

Koko Suomessa toteutetaan yleisten kirjastojen asiakkaille kysely, jossa pyydetään arvioimaan omaa kirjastoa. Kyselyn vastauksia käytetään arvioitaessa kirjastopalvelujen toteutumista ympäri maan sekä kehitettäessä kirjaston toimintaa omassa kunnassasi ja koko maassa. Kyselyyn voi vastata osoitteessa kirjastot.fi/kysely-enkat-survey .

Voit myös täyttää lomakkeen omassa kirjastossasi. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan 6 lahjakorttia kirjakauppaan.

Osallistuthan kyselyyn, mielipiteesi on tärkeä!

Yleisten kirjastojen valtakunnallisen käyttäjäkyselyn järjestävät opetus- ja kulttuuriministeriö, aluehallintovirasto ja yleiset kirjastot. Käytännön toteutuksesta vastaa Taloustutkimus Oy.

 

OMATOIMIKIRJASTO ON AVATTU

Omatoimikirjastoon pääsee asioimaan palveluajan ulkopuolella, mikäli asiakkaalla on kirjastokortti ja voimassa oleva tunnusluku. Omatoimiaikana kirjastossa ei ole henkilökuntaa, mutta tiloissa on tekninen valvonta, mm. kamera- ja kulunvalvonta.

Omatoimikirjastossa voi lainata ja palauttaa aineistoa, käyttää asiakastietokoneita, lukea lehtiä ja vaikkapa työskennellä tai pitää pienen palaverin. Käytettävissä on langaton verkko. Kirjaston henkilökunta opastaa asiakkaita omatoimikirjaston käytössä normaaleina aukioloaikoina.

OMATOIMIAIKA

Ma-To                klo 7.00 – 21.00

Pe – Su              klo 7.00 – 18.00

 

Tervetuloa kirjastoon!