Liikuntasalin peruskorjauksen urakoitsijat valittu ja aikataulu tarkentunut

Kunnanhallitus päätti Matti Lohen koulun liikuntasalin rakennusurakoitsijaksi Pieksämäen Ysiysi-Rakennus Oy:n, LVIA – urakoitsijaksi Pieksämäen Peltityö Heinonen Oy:n ja sähköurakoitsijaksi Suonenjoen Sähköasennus Oy:n 18.3.2019. Urakkasopimukset allekirjoitetaan valitusajan päätyttyä – 23.4.2019.

Liikuntasalin käyttö lopetetaan 2.4.2019. Tällöin aloitetaan varastojen tyhjentäminen ja työmaan valmistelutyöt. Varsinaiset purkutyöt alkavat 29.4.2019.

Uimahalli on käytössä normaalisti juhannukseen saakka. Uimahalli on suljettuna 21.6.-26.9.2019. Matti Lohen koulun kuntosali on remontin ajan käytössä normaalisti, huomioithan että remontista voi aiheutua äänihaittoja.

Matonpesupaikka joudutaan sulkemaan purkutöistä aiheutuvien pölyhaittojen takia 27.5.2019. Matonpesupaikka avautuu pölyävien työvaiheiden valmistuttua.

Alla havainnekuva uusitun liikuntasalin pintaväreistä.

Lisää ajankohtaisia

Matti Lohen koulun liikuntasalin peruskorjaus etenee aikataulussa. Tällä hetkellä meneillään on salin lattian valaminen. Peruskorjauksen on määrä valmistua tammikuussa 2020, jolloin sitä päästään käyttämään taas ensi helmikuussa. Tekninen johtaja Antti Tuppura kertoo, että vanhasta salista jää käytä...
Rautalammin kunta aloittaa kuntakeskuksen runkovesijohdon saneeraustyön valmistelut. Valmistelutyöt aiheuttavat häiriötä vedenjakelussa kirkonkylän alueella elo- ja syyskuun aikana. Häiriöiden aikana vettä ei välttämättä tule ollenkaan. Häiriöiden jälkeen vedessä voi ilmetä samentumia, jolloin vettä...