Avustukset

Rautalampilaiset urheiluseurat ja yhdistykset voivat hakea kunnalta yleisavustusta toimintaansa. Nuorisotoimintaa harjoittavat yhdistykset, yhteisöt, bändit ja nuorisotoimintaryhmät voivat hakea yleis- tai kohdeavustusta toimintaansa. Myös yksittäisillä nuorilla on mahdollisuus hakea kohdeavustusta.

Samaan aikaan haettavissa on myös kulttuuriavustukset. Sama toimija voi hakea useampaa avustusta (kulttuuri-,nuoriso- tai liikunta-avustus), mutta saada enintään yhden avustuksen. Kaikkia mainittuja avustuksia haetaan samalla, tältä sivulta löytyvällä lomakkeella ja hakuaika päättyy 31.3.2019.

Lisätietoja nuorisoavustuksista

Nuorisoyhdistysten, yhteisöjen tai nuorten vapaa-ajan toimintaryhmien jäsenistä kaksi kolmasosaa tulee olla alle 29 vuotiaita. Nuorisoavustukset ovat harkinnanvaraisia ja myönnettäessä tarkastellaan seuraavia seikkoja:

  • Hakijan toiminnan tarkoitus, laatu ja laajuus
  • Hakijan taloudellinen asema
  • Hallintokulujen suhteellisuus osuus hakijan kuluise

Hae avustusta!

Hakuaika päättyy sunnuntaina 31.3.2019 klo 23.59. Sama toimija voi hakea useampaa avustusta (kulttuuri-,nuoriso- tai liikunta-avustus), mutta saada enintään yhden avustuksen. Avustusta haetaan lomakkeella, jonka voi tulostaa alla olevasta linkistä tai noutaa kunnanvirastosta tai kirjastosta. Lomakkeet toimitetaan kulttuuritoimistoon, os. Rautalammin kunta / kulttuuritoimi, Rautalammintie 4, 77700 Rautalampi tai allekirjoitettuina ja skannattuina sähköisesti osoitteeseen  petri.virta@rautalampi.fi.

Hakemuslomakkeen voit tulostaa tästä:

Lisätietoja kulttuuriavustuksista

Lisätietoja kulttuuri-avustuksista löytyy sivulta: https://www.rautalampi.fi/palvelut/kirjasto-ja-kulttuuripalvelut/kulttuuripalvelut/kulttuuriavustukset/