Lukion kiviaidan joulukalenteri

Joulukuussa lukion edustalla sijaitseva kiviaita muuttuu kyläläisten yhteiseksi joulukalenteriksi. Joulukuun jokaisena päivänä kiviaidalle ilmestyy uusi yllätys ohikulkijoiden ihmeteltäväksi. Uusi luukku ”avautuu” aina ilta yhdeksän ja seuraavan päivän keskipäivän välillä. Kiviaidan joulukalenterin tarkoituksena on ilahduttaa kuntalaisia ja tuoda joulumieltä kylänraitille.

Kiviaidan joulukalenterin ensimmäisistä yllätyksistä vastaa kunnan oma väki, mutta yrityksiä, yhdistyksiä ja kaikkia kuntalaisia kutsutaan mukaan tempaukseen. Joulukalenterin luukusta voi kiviaidalle ilmestyä vaikka  jouluinen koriste tai jäälyhty. Vain mielikuvitus on rajana.

Kuvia kalenterista

Joulukuun lähestyessä puoliväliään kävimme nappaamassa elävästä joulukalenterista muutaman kuvan. Kalenteri päivittyy joka päivä, joten kannattaa käydä ihmettelemässä mitä uutta näiden kuvien jälkeen on ilmestynt.

Haluatko mukaan?

Vielä muutama luukku jouluviikolla on tekijäänsä vailla. Jos tahdot päästä mukaan, varata tietyn päivän luukun tai kysyä lisätietoja ota yhteyttä Anu Sjöbergiin tai Pirkko Annalaan.

  • Anu Sjöberg: anu.sjoberg@rautalampi.fi / 040 549 2860
  • Pirkko Annala: pirkko.annala@rautalampi.fi / 040 565 4245

Lisää ajankohtaisia

Kunnanvaltuuston kokous pidetään tiistaina 18.12.2018 klo 17.00 Rautalammin kunnanviraston valtuustosalissa, os. Kuopiontie 11 Kokouksessa käsitellään mm.: Ipek Turuncin ja Tiia-Riitta Pitkäsen eroanomukset luottamustehtävistä Perusturvan lisätalousarvion hakeminen loppuvuodelle 2018 Talousarvio vuodelle 2019 ja taloussuunnitelma vuosille 2019-2022 Johtajasopimus Virheen vuoksi 18.12.2018 tieto Rautalammin kunnanvaltuuston kokoukseta puuttui Paikallislehti Sisä-Savosta, missä normaalisti on kokouksista informoitu.

Liitteenä talviliikuntalajien aikataulut ja ohjaajien yhteistiedot. Ryhmät alkavat pääsääntöisesti viikolla 50. Viikkohiihtojen alkamisesta informoidaan erikseen.HIIHTOKOULU ja muut talviliikuntalajit 2019