Inna Kääriäinen vs. vapaa-aikasihteeriksi

Inna Kääriäinen hoitaa vapaa-aikasihteerin viransijaisuutta puolipäiväisenä 11.3. alkaen, siihen asti kunnes uusi vapaa-aikasihteeri on valittu ja aloittanut tehtävässään. Kääriäinen on toiminut vapaa-aikasihteerin sijaisena myös vuonna 2018. Inna Kääriäisen tavoittaa 11.3. alkaen sähköpostilla inna.kaariainen@rautalampi.fi ja puhelimella 040 576 5952.

Vapaa-aikasihteerin toimi avataan vakinaista täyttämistä varten maaliskuun aikana. Tarkempia tietoja avautuvasta toimesta kerrotaan myöhemmin. Uusi henkilö tähän toimeen valitaan mahdollisimman pian, mutta viimeistään huhtikuun alkupuolella.

Nykyinen Vapaa-aikasihteeri Minna Laitinen siirtyy toisiin tehtäviin, Siilinjärvelle perustamaan perheiden tukipalveluksi tarkoitettua Perheen talo-kohtaamispaikkaa.

Lisää ajankohtaisia

Matti Lohen koulun liikuntasalin peruskorjaus etenee aikataulussa. Tällä hetkellä meneillään on salin lattian valaminen. Peruskorjauksen on määrä valmistua tammikuussa 2020, jolloin sitä päästään käyttämään taas ensi helmikuussa. Tekninen johtaja Antti Tuppura kertoo, että vanhasta salista jää käytä...
Rautalammin kunta aloittaa kuntakeskuksen runkovesijohdon saneeraustyön valmistelut. Valmistelutyöt aiheuttavat häiriötä vedenjakelussa kirkonkylän alueella elo- ja syyskuun aikana. Häiriöiden aikana vettä ei välttämättä tule ollenkaan. Häiriöiden jälkeen vedessä voi ilmetä samentumia, jolloin vettä...