Inna Kääriäinen vs. vapaa-aikasihteeriksi

Inna Kääriäinen hoitaa vapaa-aikasihteerin viransijaisuutta puolipäiväisenä 11.3. alkaen, siihen asti kunnes uusi vapaa-aikasihteeri on valittu ja aloittanut tehtävässään. Kääriäinen on toiminut vapaa-aikasihteerin sijaisena myös vuonna 2018. Inna Kääriäisen tavoittaa 11.3. alkaen sähköpostilla inna.kaariainen@rautalampi.fi ja puhelimella 040 576 5952.

Vapaa-aikasihteerin toimi avataan vakinaista täyttämistä varten maaliskuun aikana. Tarkempia tietoja avautuvasta toimesta kerrotaan myöhemmin. Uusi henkilö tähän toimeen valitaan mahdollisimman pian, mutta viimeistään huhtikuun alkupuolella.

Nykyinen Vapaa-aikasihteeri Minna Laitinen siirtyy toisiin tehtäviin, Siilinjärvelle perustamaan perheiden tukipalveluksi tarkoitettua Perheen talo-kohtaamispaikkaa.

Lisää ajankohtaisia

Inna Kääriäinen hoitaa vapaa-aikasihteerin viransijaisuutta puolipäiväisenä 11.3. alkaen, siihen asti kunnes uusi vapaa-aikasihteeri on valittu ja aloittanut tehtävässään. Kääriäinen on toiminut vapaa-aikasihteerin sijaisena myös vuonna 2018. Inna Kääriäisen tavoittaa 11.3. alkaen sähköpostilla inna...
Rautalammin kunta julistaa haettavaksi rakennustarkastaja-rakennusmestarin viran. Työ on vakinainen ja kokopäiväinen. Työssäsi tulet osaksi teknisen osaston tiimiä, mutta työ vaatii oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Rakennustarkastajana olet keskeisessä roolissa, kun yhdessä kun...