Inna Kääriäinen vapaa-aikasihteeriksi

Inna Kääriäinen on valittu Rautalammin kunnan vapaa-aikasihteeriksi. Vapaa-aikasihteerin tehtävänä on vastata Rautalammin kunnan liikunta- ja nuorisotyön suunnittelusta ja toteutuksesta. Kääriäinen aloittaa toimessa kesäkuussa.

Vapaa-aikasihteerin tehtävään haki yhteensä 18 hakijaa, joista 5 kutsuttiin haastatteluun. Haastatteluryhmä oli yksimielinen siitä, että haastateltavista tehtävään parhaiten soveltuu Inna Kääriäinen.

Kääriäinen on koulutukseltaan Fysioterapeutti (AMK). Lisäksi hän on suorittanut ammattivalmentajan tutkinnon sekä liikuntalääketieteen perusopinnot. Aiemmin hän on toiminut Rautalammin vapaa-aikasihteerin sijaisena noin 1,5 vuoden ajan. Kääriäisellä on kokemusta esimiestyöstä ja selkeä näkemys Rautalammin kunnan vapaa-aikatoimen kehittämisestä. Erityisenä vahvuutena tehtävää ja sen hoitamista varten työhaastattelun perusteella Kääriäinen kokee omakseen nuorisotyön ja sen kehittämisen Rautalammin kunnassa.

Sivistysjohtajan viranhaltijapäätös vapaa-aikasihteerin valinnasta löytyy osoitteesta:
http://rautalampi.cloudnc.fi/fi-FI/content/1605/13610

Lisää ajankohtaisia

Haluatko opiskella matkailu- ja ravitsemisalaa? Syksyllä alkavien matkailu- ja ravitsemisalan koulutuksien infotilaisuus järjestetään Suonenjoella 3.6.2019 klo 13-15. Paikkana Lintharjun koulu, Koulukatu 21, 77600 Suonenjoki, luokka K357. Syksyllä alkavia koulutuksia ovat mm. ravintola- ja cateringa...
Kuopion kaupunki tarjoaa myös jatkossa puolueetonta energianeuvontaa kuluttajille, kunnille sekä pk-yrityksille. Tämän mahdollistaa energiaviraston rahoitus alueelliselle energianeuvonnalle, joka jatkuu toukokuun alusta alkaen kaikissa Suomen maakunnissa (pl. Ahvenanmaa) neljän vuoden ajan. Tavoitte...
Matonpesupaikka Matti Lohen koululla on avoinna sunnuntaihin 26.5.2019 saakka. Sen jälkeen pesupaikka suljetaan liikuntasalin peruskorjauksen työmaan vuoksi ja avataan taas myöhemmin kesällä. Kerkonkosken sataman matonpesupaikka on avoinna normaaliin tapaan.