Inna Kääriäinen vapaa-aikasihteeriksi

Inna Kääriäinen on valittu Rautalammin kunnan vapaa-aikasihteeriksi. Vapaa-aikasihteerin tehtävänä on vastata Rautalammin kunnan liikunta- ja nuorisotyön suunnittelusta ja toteutuksesta. Kääriäinen aloittaa toimessa kesäkuussa.

Vapaa-aikasihteerin tehtävään haki yhteensä 18 hakijaa, joista 5 kutsuttiin haastatteluun. Haastatteluryhmä oli yksimielinen siitä, että haastateltavista tehtävään parhaiten soveltuu Inna Kääriäinen.

Kääriäinen on koulutukseltaan Fysioterapeutti (AMK). Lisäksi hän on suorittanut ammattivalmentajan tutkinnon sekä liikuntalääketieteen perusopinnot. Aiemmin hän on toiminut Rautalammin vapaa-aikasihteerin sijaisena noin 1,5 vuoden ajan. Kääriäisellä on kokemusta esimiestyöstä ja selkeä näkemys Rautalammin kunnan vapaa-aikatoimen kehittämisestä. Erityisenä vahvuutena tehtävää ja sen hoitamista varten työhaastattelun perusteella Kääriäinen kokee omakseen nuorisotyön ja sen kehittämisen Rautalammin kunnassa.

Sivistysjohtajan viranhaltijapäätös vapaa-aikasihteerin valinnasta löytyy osoitteesta:
http://rautalampi.cloudnc.fi/fi-FI/content/1605/13610

Lisää ajankohtaisia

Vedentulo Rautalammin keskustaaajamassa on katkaistu torstaina 18.7. runkovesiputken korjauksen vuoksi. Katko päättyi perjantai-iltana Vesikatko on päättynyt. Veden paine on heikko koko viikonlopun, sillä verkostoa täytetään rauhalliseen tahtiin. Kuopiontien varressa, K-Marketin edustall sijaitseva ...
Konsertti Rautalammin työväentalolla lauantaina 20.7. klo 18. Kahvitarjoilu 17.30 alkaen, kahvilippu 5€. Konserttilippuja voi ostaa ennakkoon Arttelista. Lauantaina 20.7. on Rautalammin Työväentalolla mahdollisuus nauttia vähän harvinaisemmasta musiikkielämyksestä. Eteläamerikkalaisen musiikin suunn...