Kunnanjohtajaksi

Rautalampi oli ennen lähes Uudenmaan kokoinen. Ja siinä sivussa perustimme myös Amerikan Yhdysvallat. Viime vuosina kuntamme on toiminut hivenen vaatimattomammin, mutta nyt on aika kääntää kurssi.

Nyt haemme kasvua. Olisitko sinä meidän uusi kunnanjohtajamme?

Etsimme näkemyksellistä, oppivaa ja sitoutunutta ihmistä ohjaamaan pitäjämme maaseudun hiipumiskehityksen vastavirtaan. Kunnallisen hallinnon ja talouden osaaminen sekä korkeakoulututkinto ovat eduksi tehtävän menestyksellisessä suorittamisessa, mutta ennen kaikkea tarvitsemme yhteistyökykyistä tekijää, joka saa Rautalammin kasvamaan entistä vahvemmaksi.

Kunnanjohtaja toimii rautalampilaisten heimopäällikkönä. Yhteisöllinen paikkakuntamme on palkittu vuoden talkookuntana ja pystyy selvästi suurempiin tekoihin kuin väkiluku antaa olettaa. Rautalampilaisiksi tunnustautuu myös lukematon määrä ihmisiä, jotka asuvat kuntamme ulkopuolella.

Olemme voittaneet pariin otteeseen Pohjois-Savon yrittäjämyönteisimmän kunnan tittelin. Ehkäpä nostaisit meidät Suomen yrittäjämyönteisimmäksi. Etelä-Konneveden kansallispuiston myötä matkailijamäärämme ovat huimassa nousussa. Mökkejäkin on enemmän kuin vakituisia asuntoja. Kuinka ottaisimme kaiken potentiaalin käyttöön?

Rautalammilla on helppoa elää. Aina on kuitenkin parannettavaa ja tulevaisuudessa palveluiden tulisi olla entistä helpommin hyödynnettävissä. Ei olisi haittaa, vaikka tuleva kunnanjohtaja olisi joskus kuullut puhuttavan palvelumuotoilusta.

Rautalammilla puhutaan savoa, joten sen ymmärtäminen on hyödyksi kunnanjohtajalta muuten vaadittavan sujuvan suomen kielen puhumisen ja kirjoittamisen ohella. Muistakin kielistä voi olla apua.

Viran täytössä voidaan käyttää myös suostumusmenettelyä. Virka täytetään sopimuksen mukaan, viimeistään 1.2.2018 ja täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Hakuprosessissa voidaan käyttää ulkopuolista arvioijaa. Hakuasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Hakemukset palkkatoivomuksineen tulee toimittaa 29.9.2017 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti kuntarekryn kautta (www.kuntarekry.fi), hakemukseen on liitettävä kelpoisuutta osoittavat tutkinto- ja työtodistukset. Mahdollinen kirjallinen hakemus tulee toimittaa määräaikaan mennessä osoitteella Rautalammin kunta, kunnanhallitus, Kuopiontie 11, 77700 Rautalampi.

Lisätietoja antavat kunnanvaltuuston pj. Jorma Kukkonen puh. 040 818 8196, jorma.kukkonen@rautalampi.fi 11.9-17.9.2017 ja 25.9-29.9.2017, kunnanhallituksen pj. Matti Kärkkäinen puh. 0400 575 128, matti@peltolan.fi, 18.9-29.9.2017, hallintojohtaja Merja Koivula-Laukka puh. 040 548 3854, merja.koivula-laukka@rautalampi.fi

HAE PAIKKAA!