Avoimet työpaikat

Lähihoitaja, Vaalijalan kuntayhtymä, Kuutinharjun palveluasunnot, Rautalampi

Ilmoitus jätetty: 28.4.2017

Lähihoitaja, Vaalijalan kuntayhtymä, Kuutinharjun palveluasunnot, Rautalampi, 3-vuorotyö, Kesto: 1 - 3 kk
Haemme lähihoitajaa. Työtehtävinä kehitysvammaisten aikuisten hoito ja huolenpito sekä viriketoiminnan ohjaus. Yhteydenotot: Jaana Puranen, 044 3899633, jaana.puranen@vaalijala.fi...

Lue koko ilmoitus

Varhaiskasvatuksen erityisopettajan virka

Ilmoitus jätetty: 26.4.2017

Varhaiskasvatuksen erityisopettajan virka

Rautalammin sivistysosastolla
ilmoitetaan haettavaksi

Varhaiskasvatuksen erityisopettajan virka

Tehtävän vastuualueeseen kuuluu Rautalammin kunnan varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen lisäksi yhtenä päivä viikossa varhaiskasvatuksen erityisopettajan työt Vesannon kunnassa.
Kelpoisuusehtona tehtävään on lain 272/2005 ja asetuksen 508/2005 mukainen pätevyys. Tehtävään haetaan henkilöä, jolla on monipuolista varhaiserityiskasvatuksen tuntemusta ja valmiutta esiopetuksen ja varhaiskasvatuksen kehittämiseen. Tehtävissä painottuu varhaiskasvatushenkilöstön ohjaus ja konsultointi.
Tehtävää haetaan sähköisesti kuntarekry.fi -sivuston kautta 10.5.2017 mennessä. Hakijoita kutsutaan haastatteluun myöhemmin sovittuna ajankohtana. Kelpoisuustodistukset esitetään haastattelutilaisuudessa.
Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikostaustaote.
Virassa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.
Tiedusteluihin vastaa varhaiskasvatusjohtaja vs. Paula Korkalainen puh. 040 572 5321

Sivistyslautakunta

Lue koko ilmoitus

Suunnittelija/projektipäällikkö

Ilmoitus jätetty: 20.4.2017

Suunnittelija/projektipäällikkö

Rautalammin kunta etsii tekniselle osastolle suunnittelijaa/projektiipäällikkö, jonka tehtävänä on mm. Konnekosken entisöinnin ja pienvenekanavahankkeen valmistelu, vuokra- ja kerrotalohankeen valmistelu, Kieriniemen ja Korpijärven kaava-alueiden aluetöiden valmistelu ja valvonta ym.

Etsimme henkilöä, jolla on ensijaisesti maa- ja vesirakennusinsinöörin koulutus sekä kokemusta ympäristöpuolen asioista. Suunittelijs/projektipäällikkö toimii teknisen johtajan alaisuudessa.

Lue koko ilmoitus

Rakennustarkastaja-kunnanrakennusmestari

Ilmoitus jätetty: 19.4.2017

Rakennustarkastaja-kunnanrakennusmestari

Rakennustarkastaja-kunnanrakennusmestarin tehtäviin kuuluu rakentamisen ohjaus, rakennusvalvonnan ja neuvonnan lisäksi korjaus- ja energianeuvonta sekä kunnan omien rakennusten rakennuttaminen ja korjausrakentamisen johtaminen. Rakennustarkastaja-rakennusmestari toimii esittelijänä ympäristölautakunnassa rakennusvalvonta-asioissa.

Viran kelpoisuusehtona on vähintään soveltuvat rakennusalan korkeakoulututkinto tai MRA 108§:n siirtymäsäännöksen mukainen pätevyys.

Lue koko ilmoitus

Oppilaanohjaajan virka

Ilmoitus jätetty: 12.4.2017

Oppilaanohjaajan virka

Haemme Rautalammille Oppilaanohjaajaa, joka työskentelee sekä peruskoulussa että lukiossa.
Hakijalta edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä tieto- ja viestintätekniikan hyvää osaamista. Yläkoulun oppilaiden ja lukion opiskelijoiden ohjaaminen vaatii eri iässä olevien nuorten aitoa kohtaamista ja näkemystä koulujen kehittämisestä.
Lukiossa on ratsastuslinja, johon opiskelijat tulevat ympäri Suomea. Arvostamme aktiivisuutta ja kiinnostusta tehdä ratsastuslinja tunnetuksi.
Lisäksi toivomme, että olet innokas kehittämään opinto-ohjausta peruskoulun uuden opetussuunnitelman hengessä.

Lue koko ilmoitus

Henkilökohtainen avustaja, HLS-Avustajapalvelut Oy, KESÄTYÖ, Rautalampi

Ilmoitus jätetty: 7.4.2017

Henkilökohtainen avustaja, HLS-Avustajapalvelut Oy, Rautalampi, yötyö, Kesto: 3 - 6 kk, mahdollisesti pidempään
Spesio hakee reipasta henkilökohtaista yöavustajaa KOULUN KESÄLOMAN ajaksi 15-vuotiaalle nuorelle Rautalammille. Työtä on vähintään kolme yövuoroa/viikko (ma-su). Yövuoron pituus on yhdeksän (9) tuntia Työ sopii esim. lähihoitajaopiskelijalle ja perehtymisen työhön voi aloittaa viikonloppuisin kevään aikana. Myös perehdytystunnit ovat palkallisia. Kokemus yötyön teosta/valvomisesta ja mahdollisuu...

Lue koko ilmoitus

R-kauppias, R-Kioski Oy, Rautalampi, Rautalampi

Ilmoitus jätetty: 4.4.2017

R-kauppias, R-Kioski Oy, Rautalampi, Haku päättyy: 31.05.2017, 2-vuorotyö, Kesto: yli 12 kuukautta
R-kauppiaaksi Rautalammille Jos saat virtaa asiakaspalvelusta ja olet yrittäjähenkinen, voit hyvinkin sopia Ärrälle kauppiaaksi. Kaupallinen tausta, kokemus ketjumaisesta liiketoiminnasta sekä kokemus esimiestyöstä katsotaan eduksi, mutta ennen kaikkea sinusta löytyy energiaa ja reipasta kauppiashenkeä. R-kioskilla on matala kynnys franchisingyrittäjyyteen, etkä tarvitse suurta alkupääomaa. L...

Lue koko ilmoitus

Verhoilija/Upholsterer, 2 paikkaa, Sepon Kaluste Oy, Rautalampi

Ilmoitus jätetty: 30.3.2017

Verhoilija/Upholsterer, Sepon Kaluste Oy, Rautalampi, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Sepon Kaluste on vuonna 1961 perustettu perheyhtiö. Valmistamme Rautalammin tehtaalla sohvakalustoja, nojatuoleja, runkopatjoja. Myymme tuotteita ympäri suomen Laulumaa -tuotemerkillä, sekä meillä on omat myymälät tehtaan yhteydessä Rautalammilla ja Cantin huonekalukeskuksessa Kuopiossa. Haemme joukkoomme VERHOILIJOITA vakituiseen työsuhteeseen Koulutamme tehtäviin. Eduksi katsotaan verhoilualan...

Lue koko ilmoitus

Luokanopettajat, erityisopettajat, aineenopettajat ja lehtorit, koulunkäynninohjaajat, opetus- ja kulttuuriala sekä liikunta-ala

Ilmoitus jätetty: 5.7.2016

Luokanopettajat, erityisopettajat, aineenopettajat ja lehtorit, koulunkäynninohjaajat, opetus- ja kulttuuriala sekä liikunta-ala

Tämän ilmoituksen kautta voit hakea Rautalammin kunnan lyhytaikaisiin sijaisuuksiin eli keikkatöihin. Tarjoamme sijaisuuksia kouluihin ja kulttuuri-, liikunta ja vapaa-ajan aloille. Kauttamme sijaisuuksiin työllistyvät opettajan sijaiset sekä näiden alojen opiskelijat ja liikunta- ja nuoriso-ohjaajat. Opettajan sekä koulunkäyntiavustajan sijaiseksi hakevilta edellytämme 18 vuoden ikää, alan opintoja tai kiinnostusta alaa kohtaan sekä soveltuvuutta opetusalan tehtävissä työskentelyyn. Eduksi katsotaan aikaisempi alan työkokemus sekä alan koulutus.

Lue koko ilmoitus